Γλίτωσε τη διάσειση στο παρά πέντε

21.02.2008
Από θαύμα φαίνεται πως γλίτωσε τα χειρότερα πριν από λίγες ημέρες η γλυκιά «Ζαμπέτα» στους «Λατρεμένους γείτονες» ή ακόμη πιο γνωστή ως «Θεοπούλα» Έφη Παπαθεοδώρου.

Από θαύμα φαίνεται πως γλίτωσε τα χειρότερα πριν από λίγες ημέρες η γλυκιά «Ζαμπέτα» στους «Λατρεμένους γείτονες» ή ακόμη πιο γνωστή ως «Θεοπούλα» Έφη Παπαθεοδώρου.

«Ήμουν με μια φίλη μου και κάπου παραπάτησα κι έπεσα στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να χτυπήσω το κεφάλι μου. Με έπιασαν αμέσως πονοκέφαλοι και πήγα προληπτικά στο νοσοκομείο για εξετάσεις», μας εξομολογήθηκε η πολύ γλυκιά ηθοποιός, που αυτόν τον καιρό χτυπάει τρελά ωράρια, αφού πέρα από τη σειρά που σκίζει και απαιτεί καθημερινά γυρίσματα, πρωταγωνιστεί και στην πολύ πετυχημένη παράσταση «Το τρέντι θα σφυρίξει τρεις φορές». Η αλήθεια είναι ότι πάντα δίπλα της είχε τα αγαπημένα της πρόσωπα και δέχθηκε αμέσως το τηλεφώνημα της φίλης της Ειρήνης Κουμαριανού, η οποία θέλησε από την πρώτη στιγμή να μάθει νέα για την υγεία της.

«Ο γιατρός μού είπε ότι δεν χρειάζεται να υποβληθώ σε αξονική τομογραφία και αν δεν μου περάσουν οι πονοκέφαλοι, να επαναλάβουμε τις εξετάσεις. Έχει περάσει ήδη μία εβδομάδα και ακόμη νιώθω ζαλισμένη. Δεν ξέρω, ίσως να πρέπει να ξαναπάω στο γιατρό. Αλλά πού να βρω και χρόνο;» είπε στο περιοδικό μας. Την ακούσαμε ομολογουμένως εξαντλημένη και ανήσυχη μήπως δεν είναι επιπόλαιο το τραύμα της, όπως τη διαβεβαίωσαν αρχικά οι γιατροί.

Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε «περαστικά» και να προσέχει την υγεία της, αφού η ξεκούραση δεν προβλέπεται τουλάχιστον σύντομα. Κι αυτό γιατί οι «Γείτονες» στο Mega έχουν ήδη πάρει το εισιτήριο για δεύτερη χρονιά, αλλά και η θεατρική παράσταση-σουξέ του Σταμάτη Φασουλή έχει ακουστεί ότι θα συνεχιστεί για μία ακόμη σεζόν.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ