Αυτό το κορίτσι το θέλουν όλοι!

11.05.2010
Πώς να μην τη θέλουν όλοι και πώς να μην πέφτουν οι προτάσεις βροχή; Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει αποδειχτεί το «χρυσό κορίτσι» της τηλεθέασης.

Πώς να μην τη θέλουν όλοι και πώς να μην πέφτουν οι προτάσεις βροχή; Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει αποδειχτεί το «χρυσό κορίτσι» της τηλεθέασης. Τη «φλέρταρε» το Mega, για να δώσει ανάσα στο πρωινό του, αλλά εκείνη δεν πάει πουθενά.

Εκεί θα μείνει, στον ANT1!

Μπορεί στη ζωή της, όπως έχει δηλώσει, να μην έχει προγραμματίσει να παντρευτεί και ας έχουν χυθεί τόνοι μελάνης για το γάμο της με τον Αντώνη Ρέμο, αλλά φαίνεται ότι προς το παρόν της φόρεσε... βέρα ο ΑNT1. Τι κι αν στο Mega την ήθελαν πολύ για να ανανεώσουν την πρωινή τους ζώνη; Η Ζέτα δεν άκουσε τις Σειρήνες και παραμένει... πιστή στον ΑΝΤ1, καθώς φαίνεται ότι έδεσε για τα καλά το προξενιό.

«Προξενητής» ο διορατικός διευθυντής προγράμματος του καναλιού του Αμαρουσίου Γιάννης Λάτσιος. Αυτός ήταν ο άνθρωπος που έφερε το άγγιγμα του Μίδα στη ζωή της. Την εμπιστεύτηκε απόλυτα και την έπεισε από την πρώτη στιγμή ότι ήταν η καταλληλότερη για το νέο εγχείρημα, που κάποιες δεν θα επιχειρούσαν.

Οι τρελές θεαματικότητες του «Dancing With the Stars», με τη Ζέτα να κεντρίζει τα βλέμματα του κοινού, δικαίωσαν και αυτή την επιλογή του.

Εκείνη εμπιστεύτηκε απόλυτα τον Γιάννη Λάτσιο, είπε το «ναι» και από εκείνη τη στιγμή λες και άνοιξαν οι ουρανοί φέρνοντάς της την απόλυτη επιτυχία.

Το τηλέφωνο της Ζέτας το τελευταίο διάστημα χτυπάει σαν τρελό και οι επαγγελματικές προτάσεις πέφτουν βροχή. Εκείνη όμως είναι σταθερή στις αποφάσεις της: θα τελειώσει με το «Dancing With the Stars», θα συζητήσει για το δεύτερο μέρος του, ενώ ήδη τη θέλουν και για εκπομπή που θα γίνει το Σαββατοκύριακο.

Όσο για τον Γιάννη Λάτσιο, που είναι ο συμβουλάτοράς της, τρίβει με ευχαρίστηση τα χέρια του, για τη χρυσή επιλογή που έκανε. Το δήλωσε μάλιστα πρόσφατα: «Πιστεύω πολύ στη Ζέτα»!