Πώς με βγάλατε έτσι;

07.05.2010
Αν και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στην παρουσίαση του πρώτου «Greek Idol», οι φήμες λένε πως η εθνική μας τηλεπαρουσιάστρια δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένη από την εμφάνισή της.

Αν και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στην παρουσίαση του πρώτου «Greek Idol», οι φήμες λένε πως η εθνική μας τηλεπαρουσιάστρια δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένη από την εμφάνισή της. Σε αντίθεση με το δεύτερο live της περασμένης Δευτέρας, που είδαμε τη Ρούλα που όλοι ξέρουμε. Άλλωστε, το είπε και η ίδια στην έναρξη του σόου:

«Σήμερα βλέπετε την κανονική Ρούλα.

Στο πρώτο live είδατε μια άλλη Ρούλα».

Και δεν είχε άδικο. Η αλήθεια είναι ότι η παρουσιάστρια στην πρώτη εκπομπή δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην εικόνα της, αλλά στην παρουσίαση. Την επόμενη μέρα, όμως, άστραψε και βρόντηξε!

Πώς με βγάλατε έτσι;» φέρεται να είπε η Ρούλα στον κομμωτή και στη στυλίστριά της. Γιατί μπορεί όσον αφορά το μακιγιάζ να έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη με τη γνωστή μακιγιέζ Έλενα Ψωμά, δεν συνέβη όμως το ίδιο με τη στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και τον κομμωτή Βαγγέλη Χατζή.

Πολύ αγχωμένη για την επιστροφή της μπροστά από τις κάμερες, η Ρούλα έδωσε, όπως ήταν φυσικό, μεγάλη βαρύτητα στα κείμενα και στη σκηνική παρουσία, αφήνοντας κάπως σε δεύτερη μοίρα την εμφάνισή της, δηλαδή μακιγιάζ, ρούχα και μαλλιά.

«Έκπληξη, έκπληξη», έλεγε στη Ρούλα ο Βαγγέλης Χατζής την ώρα που επιμελούνταν τον κότσο-μπανάνα. Όταν ήρθε όμως η ώρα και η Ρούλα είδε το τελικό αποτέλεσμα, ένα παγωμένο και αμήχανο χαμόγελο ζωγραφίστηκε στα χείλη της. Η ίδια αμηχανία κυρίευσε τη Ρούλα και στη διάρκεια του live, αυτή τη φορά για τα ρούχα. Η γνωστή στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη είχε επιλέξει δύο σύνολα του σχεδιαστή Miltos, τα οποία είχε δει η παρουσιάστρια κάποιες ημέρες νωρίτερα και είχε συμφωνήσει. Δεν περίμενε όμως ότι δεν θα την κολάκευαν, ούτε ότι θα τη δυσκόλευαν στις κινήσεις της.

Στο τέλος της εκπομπής λοιπόν ξεκίνησε μαραθώνια σύσκεψη για το τι πρέπει να αλλάξει στο δεύτερο live. Οι αποφάσεις πάρθηκαν την επόμενη μέρα. Η Ρούλα αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η οποία επιμελείται πλέον τις εμφανίσεις των παικτών και της κριτικής επιτροπής, και στη θέση της εμπιστεύεται πια τον Κυριάκο Παρουτιάδη, παλιό στυλίστα της από την εποχή του «Μπράβο».

Εμείς επικοινωνήσαμε με τη γνωστή στυλίστρια για να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη: «Οι σχέσεις μου με την Ρούλα ήταν και παραμένουν άριστες», μας είπε προσθέτοντας: «Ήταν μια έκτακτη συνεργασία που προέκυψε ξαφνικά, όταν η Ρούλα αποφάσισε να αναλάβει την παρουσίαση του σόου. Εγώ, ούτως ή άλλως, από την αρχή είχα συμφωνήσει με την παραγωγή του "Greek Idol" να επιμελούμαι την εμφάνιση των παικτών και της κριτικής επιτροπής. Από κοινού πήραμε την απόφαση να σταματήσουμε».