Η Μπούλοκ για τον χωρισμό και τον κρυφό γιο της

28.04.2010
Ενάμιση μήνα μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου για το κέρατο που της φορούσε "κατ' επανάληψη" ο άντρας της καθώς και τον εικαζόμενο χωρισμό τους, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, αποφάσισε να ανοίξει το στόμα της.



Ενάμιση μήνα μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου για το κέρατο που της φορούσε κατ' επανάληψη ο άντρας της καθώς και τον εικαζόμενο χωρισμό τους, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, αποφάσισε να ανοίξει το στόμα της.

Μιλώντας στην αμερικανική έκδοση του "People" που κυκλοφορεί, η Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock) επιβεβαίωσε τις φήμες περί του διαζυγίου της από τον Τζέσε Τζέιμς (Jesse James), ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε την ύπαρξη ενός υιοθετημένου γιου!

Μάλιστα, στο εξώφυλλο του περιοδικού, φωτογραφίζεται τρισευτυχισμένη κρατώντας στην αγκαλιά της τον μικρό Λουίς Μπάρντο Μπούλοκ (Louis Bardo Bullock), ο οποίος γεννήθηκε στη Νέα Ορλεάνη πριν από τρεισήμισι μήνες. Ο μικρός, πρωτομπήκε στο σπίτι του ζευγαριού τον Ιανουάριο, τρεις μήνες πριν από την κατάρρευση του γάμου τους, δηλαδή. "Είναι απλά τέλειος. Δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω με κανέναν άλλον τρόπο", αποκαλύπτει με συγκίνηση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η 45χρονη δημοφιλής ηθοποιός και ο 41ός ετών σύζυγός της είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες υιοθεσίας πριν από τέσσερα χρόνια περίπου. Τώρα, οι διαδικασίες ολοκληρώνονται, με τη Σάντρα όμως, να υιοθετεί το παιδί μόνη.

Στο ίδιο άρθρο η Μπούλοκ επιβεβαιώνει για πρώτη φορά ότι έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Τζέιμς, ο οποίος μόλις πρόσφατα ολοκλήρωσε τη θεραπεία του σε ειδική κλινική όπου νοσηλεύτηκε για "προσωπικά θέματα".

Οι πρώην σύζυγοι είχαν αποφασίσει να κρατήσουν τα νέα για την υιοθεσία κρυφά μέχρι και μετά την απονομή των Όσκαρ, όπου τελικά η Σάντρα βραβεύτηκε με το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "The Blind Side".

Όμως, οι εξελίξεις τους πρόλαβαν, αφού λίγες μόνο μέρες μετά την τελετή -στην οποία μάλιστα η Μπούλοκ εξέφρασε την αγάπη της για τον άντρας της με πολύ θερμό τρόπο- δημοσιεύτηκε συνέντευξη ενός μοντέλου με το όνομα Μισέλ "Σεξόβομβα" ΜακΓκι (Michelle 'Bombshell' McGee), η οποία αποκάλυπτε την 11 μηνών σχέση της με τον "κύριο Τζέιμς". Και αυτή ήταν μόνο η αρχή της ιστορίας καθώς στη συνέχεια, προέκυψαν και άλλες γυναίκες που ισχυρίστηκαν ότι είχαν ερωτική σχέση με τον άτακτο -όπως μας προέκυψε- Τζέσε.

Ο Τζέιμς έχει τρία παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του: τον 15χρονο Τσάντλερ (Chandler), τον 12χρονο Τζέσε Τζούνιορ (Jesse Jr.) και την 6χρονη Σάνι (Sunny), της οποίας μάλιστα την κηδεμονία έχει κερδίσει από την πρώην πορνοστάρ μαμά της η ίδια η Μπούλοκ. Η συνεργασία και των τριών ήταν πολύ σημαντική στην προσπάθεια του πρώην ζευγαριού να κρατήσει την ύπαρξη του Λουίς μυστική, και προφανώς την είχαν αμέριστη.