«Μη φοβάσαι κανέναν, το ’χεις!»

30.04.2010
Με αυτά τα λόγια δήλωσε παρών ο Λάκης, στο πλευρό της Ρούλας, αφού ξέρει να στέκεται «βράχος» στους ανθρώπους που εκτιμά. Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται και ο Λαζόπουλος όχι απλώς στηρίζει τη Ρούλα, αλλά πιστεύει ότι θα σκίσει στο «Greek Idol».

Με αυτά τα λόγια δήλωσε παρών ο Λάκης, στο πλευρό της Ρούλας, αφού ξέρει να στέκεται «βράχος» στους ανθρώπους που εκτιμά. Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται και ο Λαζόπουλος όχι απλώς στηρίζει τη Ρούλα, αλλά πιστεύει ότι θα σκίσει στο «Greek Idol». Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν από τους πρώτους που μόλις έμαθε ότι η Ρούλα θα επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό επικρότησε την απόφαση του Alpha και το ρίσκο που πήρε η ίδια. Από την πρώτη στιγμή λοιπόν θέλησε να της δώσει συγχαρητήρια και κουράγιο. Μίλησε με την καλή του φίλη, όχι μόνο για να την εμψυχώσει -άλλωστε, δεν το χρειάζεται τόσο, γιατί η Ρούλα είναι παλικάρι και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, αλλά για να τη διαβεβαιώσει πως ό,τι κι αν χρειαστεί θα είναι στο πλευρό της.

  • «Ρούλα, μη φοβάσαι κανέναν. Το ’χεις. Είμαι στο πλευρό σου».

Τα λόγια αυτά του Λάκη, όπως ήταν φυσικό, συγκίνησαν τη Ρούλα. Όλο αυτόν τον καιρό μέσα στο κανάλι ο Λαζόπουλος είχε δει με πολύ θετικό μάτι τη δουλειά της και πάντα έλεγε ότι τη θεωρεί ένα πολύ σημαντικό στέλεχος, που γνωρίζει καλά την τηλεόραση.

Μάλιστα, λέγεται ότι κατά καιρούς και σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους στο κανάλι την είχε προτρέψει να επιστρέψει μπροστά από τις κάμερες και ότι είναι κρίμα, γιατί και την εμπειρία έχει και το κοινό τη λατρεύει.

Σύμφωνα με πηγές από το κανάλι, στην πρόσφατη φιλική τους κουβέντα δεν δίστασε να προσθέσει ότι, αν χρειαστεί, αν και δεν το συνηθίζει, θα κάνει κι εκείνος ένα πέρασμα από την εκπομπή, όπου αναμένεται να «παρελάσουν» πολλοί επώνυμοι φίλοι της. Επίσης, τη διαβεβαίωσε ότι θα δώσει το «παρών» και στις εκπομπές φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα κάνει.