Το γάβγισμα του... Έρωτα

08.02.2008
Η αλήθεια είναι ότι εμείς γράψαμε πρώτοι για το νέο καλλιτεχνικό ζευγάρι της πόλης, τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και τη Θάλεια Προκοπίου, που φέτος πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Ο θείος Βάνιας» του «Ανοιχτού θεάτρου»
Η αλήθεια είναι ότι εμείς γράψαμε πρώτοι για το νέο καλλιτεχνικό ζευγάρι της πόλης, τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και τη Θάλεια Προκοπίου, που φέτος πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Ο θείος Βάνιας» του «Ανοιχτού θεάτρου», η οποία σημειώνει τεράστια εισπρακτική επιτυχία. Μπορεί ακόμα να ισχυρίζονται ότι είναι μόνο φίλοι, αλλά δεν τους πιστεύουν πια ούτε οι συνάδελφοί τους στο θίασο, οι οποίοι απορούν μαζί τους, γιατί επιμένουν να κρύβουν τον έρωτά τους τη στιγμή που όλο σχεδόν το εικοσιτετράωρο το περνούν μαζί.

Πρόκειται για έναν έρωτα που γεννήθηκε στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστούν, ακόμη και αν δεν το παραδέχονται! Ένα καινούργιο στοιχείο, όμως, έρχεται να αποδείξει την ερωτική τους σχέση. Η σκυλίτσα της Θάλειας γέννησε πριν από λίγες μέρες εννιά πανέμορφα κουταβάκια. Το πρώτο που χάρισε ήταν στον Παναγιώτη, με την προϋπόθεση να το φωνάζει «Έρωτα», έτσι όπως το είχε «βαφτίσει» εκείνη πριν του το δωρίσει. Φυσικά, ο Παναγιώτης αποδέχθηκε τον όρο της και πλέον η λέξη «Έρωτας» κυριαρχεί στη ζωή του, με κύρια «υπεύθυνη» γι αυτό τη Θάλεια. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σε μια βόλτα μας στα καμαρίνια του θεάτρου διαπιστώσαμε πως οι δυο τους είναι αυτοκόλλητοι και στα παρασκήνια. Και σε κάθε ευκαιρία κάνουν το δικό τους πηγαδάκι πότε στο καμαρίνι του Παναγιώτη και πότε στης Θάλειας. Το μόνο αρνητικό είναι ότι τα καμαρίνια τους είναι μακριά, κάτι που κάνει τα πράγματα λίγο δύσκολα για τους δύο ερωτευμένους. Το μικρό κουταβάκι, όμως, που δηλώνει τον έρωτά τους τους έχει φέρει ακόμη πιο κοντά και από την αγάπη που δείχνουν στο συμπαθές τετράποδο μπορεί κάποιος να καταλάβει πόσο ωραία οικογένεια θα μπορούσαν να δημιουργήσουν οι δυο τους. Και δεν το λέμε εντελώς τυχαία αυτό, αφού οι φήμες παρασκηνιακά οργιάζουν ακόμα και για ένα τέτοιο ενδεχόμενο στο άμεσο μέλλον. Τους το ευχόμαστε ολόψυχα!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ