Εραστές και στην ΤV

12.02.2008
Είναι σίγουρα ένα από τα πιο hot ζευγάρια της σόουμπιζ, που σε κάθε κοινή δημόσια εμφάνισή τους τρέχουν πίσω τους όλοι οι παπαράτσι! Ο λόγος για τη γλυκιά Κατερίνα Παπουτσάκη και τον πιο ερωτευμένο από ποτέ Κώστα Καραφώτη

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΙΔΗ


Είναι σίγουρα ένα από τα πιο hot ζευγάρια της σόουμπιζ, που σε κάθε κοινή δημόσια εμφάνισή τους τρέχουν πίσω τους όλοι οι παπαράτσι! Ο λόγος για τη γλυκιά Κατερίνα Παπουτσάκη και τον πιο ερωτευμένο από ποτέ Κώστα Καραφώτη, που καλούνται τώρα να μας δείξουν και στην TV πόσο «μαζί κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε».

Κάποιοι λένε ότι η ζωή μιμείται αυτά που βλέπει στην τηλεόραση. Ο πολύκροτος έρωτας, όμως, του πρώην «φεϊμστορίτη» Καραφώτη και της σέξι Παπουτσάκη έρχεται να επιβεβαιώσει το αντίθετο Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Τα κορίτσια του μπαμπά», πριν από λίγες ημέρες ενημερώθηκε από το σεναριογράφο της σειράς ότι στα επόμενα επεισόδια θα κληθεί ο αγαπημένος της για να δώσει νέο «αέρα» στα ευτράπελα που εκτυλίσσονται ανάμεσα στις κόρες του Παύλου Χαϊκάλη!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, ο Κώστας Καραφώτης, που σημειωτέον δοκιμάζει για πρώτη φορά τις υποκριτικές του δυνάμεις, θα είναι ο γόης που θα εμφανιστεί για να «δοκιμάσει» για δεύτερη φορά τις αντοχές του γάμου της Κατερίνας και του Μιχάλη Μαρίνου. Η πρώτη φορά ήταν όταν η Κατερίνα είχε πιάσει τον άντρα της (Μιχάλης Μαρίνος) να ερωτοτροπεί με την οικιακή βοηθό. Τώρα όμως η Κατερίνα θα θελήσει να τηρήσει το «οφθαλμόν αντί οφθαλμού» με κάποιον αγνώστων λοιπών στοιχείων που θα γνωρίσει μέσω της δουλειάς της ως πολιτικός μηχανικός και από την πρώτη στιγμή θα της ρίξει τα δίχτυα του και τον οποίο θα υποδυθεί ο Κώστας Καραφώτης.

Εκείνη, σύμφωνα με το σενάριο, θα φτάσει ένα βήμα πριν πει το μεγάλο «ναι» να συζήσουν! Και λέμε «ένα βήμα πριν», γιατί τελικά θα επικρατήσει η λογική του μπαμπά Παύλου Χαϊκάλη, αλλά και ο παράγοντας του παιδιού. Οπότε μπορεί να παίξουν το ζευγάρι και στην TV, αλλά στο τέλος η Κατερίνα θα ρίξει χυλόπιτα στον επίσημο αγαπημένο της.

Η συνέχεια, που πρέπει να είναι ομολογουμένως καθηλωτική, επί της οθόνης!