Η αδελφή της Μπούλοκ αποκαλύπτει την αλήθεια

19.04.2010
Ποιος είδε τη Τζεζίν Μπούλοκ-Πράντο (Gesine Bullock-Prado) και δεν τη φοβήθηκε; Η μικρότερη αδελφή της Σάντρα (Sandra) έγινε έξαλλη από τα δημοσιεύματα κάποιων ταμπλόιντ σύμφωνα με τα οποία η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πέρασε τις διακοπές του Πάσχα μαζί της στο Βερμόντ, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του γάμου της με τον "άπιστο", Τζέσε Τζέιμς (Jesse James).


Ποιος είδε τη Τζεζίν Μπούλοκ-Πράντο (Gesine Bullock-Prado) και δεν τη φοβήθηκε; Η μικρότερη αδελφή της Σάντρα (Sandra) έγινε έξαλλη από τα δημοσιεύματα κάποιων ταμπλόιντ σύμφωνα με τα οποία η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πέρασε τις διακοπές του Πάσχα μαζί της στο Βερμόντ προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του γάμου της με τον "άπιστο" Τζέσε Τζέιμς (Jesse James).

"Αδύνατον", υποστηρίζει η νεότερη Μπούλοκ η οποία διατηρεί έναν φούρνο στο Βερμόντ, αφού η ίδια γιόρταζε το Πάσχα αλλά και την επέτειο του γάμου της με τον σύζυγό της Ρέι (Ray) στο εστιατόριο "Yolk" στο Σικάγο. Τις πληροφορίες δίνει η ίδια μέσω του μπλογκ της "Confections of a (Closet) Master Baker":

"Μάλλον όμως έχω τη δυνατότητα να ταξιδεύω στον χρόνο αφού όπως γράφτηκε ο εδώ και έντεκα χρόνια άντρας μου και εγώ, πήγαμε τη Σάντρα για το πασχαλιάτικο δείπνο σε ένα συγκεκριμένο μέρος (το οποίο όμως δεν θα ονομάσω γιατί έχει πάρει αρκετή διαφήμιση από τα ψέματα μέχρι τώρα)".

Η Τζεζίνα λέει ότι μιλάει ανοιχτά και για πρώτη φορά για κάτι άλλο εκτός από φαγητό στο μπλογκ της επειδή παίρνει απίστευτα στα σοβαρά την οικογένειά της, την ιδιωτική ζωή των μελών της άρα και τα αποκυήματα επιστημονικής φαντασίας που μπορεί να γράφονται γι' αυτούς.

Εκτός από φωτογραφίες δημοσιεύει και τα αεροπορικά εισιτήρια του πασχαλινού ταξιδιού τους, γράφοντας: "Και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, αν η αναφορά στο ταξίδι μου στο Σικάγο δεν σας πείσει για το που ήμουν εγώ -και μόνο εγώ- το Πάσχα, τότε επιτρέψτε η κράτηση της United Airlines να αποτελέσει αληθινή και ειλικρινή απόδειξη του τι έφαγα εκείνο το βράδυ και με ποιον. Και δεν ήταν με την οικογένειά μου σε κάποιο ξενοδοχείο χωρίς όνομα στο Βερμόντ, όπου σημειωτέον ουδέποτε έχω πάει. Εκείνο το βράδυ έφαγα μόνη και έφαγα το φαγητό της αεροπορικής εταιρείας. Και ποιος θα έλεγε ποτέ ψέματα για κάτι τέτοιο;".

Το σκάνδαλο με τις απιστίες του Τζέσε Τζέιμς ξέσπασε αμέσως μετά την βράβευση της Σάντρα Μπούλοκ με το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου τον περασμένο μήνα. Τότε, το μοντέλο Μισέλ "Σεξόβομβα" ΜακΓκί (Michelle "Bombshell" McGee) αποκάλυψε σε αμερικανικό περιοδικό την 11μηνη σχέση της με τον Τζέιμς.

Στη συνέχεια, εμφανίστηκαν και άλλες γυναίκες που ισχυρίστηκαν παρόμοια πράγματα, αλλά η Μπούλοκ δεν έχει κάνει ακόμη κανένα σχόλιο. Αντίθετα, δεν έχει εμφανιστεί πουθενά, ενώ παράλληλα λέγεται ότι συνεχίζει να φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο τα τρία παιδιά του Τζέιμς. Ο Τζέσε από την πλευρά του, έσπευσε να ζητήσει συγνώμη από τη γυναίκα του, ελπίζοντας εκείνη να βρει τη δύναμη να τον συγχωρέσει.