Έιμι Γουάινχαουζ: η απόδειξη της επανασύνδεσης

19.04.2010
Παρά τις έντονες ανησυχίες που είχε εκφράσει ο πατέρας της ΄Ειμι Γουάνχαουζ (Amy Winehouse) για την πιθανότητα επανασύνδεσης της με τον πρώην άντρα της Μπλέικ Φίλντερ-Σίβιλ (Blake Fielder-Civil) το ζευγάρι είναι όντως ξανά μαζί και η χθεσινοβραδινή τους κοινή εμφάνιση, το αποδεικνύει περίτρανα.



Παρά τις έντονες ανησυχίες που είχε εκφράσει ο πατέρας της Έιμι Γουάνχαουζ (Amy Winehouse) για την πιθανότητα επανασύνδεσης της με τον πρώην άντρα της, Μπλέικ Φίλντερ-Σίβιλ (Blake Fielder-Civil) το ζευγάρι είναι ξανά μαζί και η χθεσινοβραδινή τους κοινή εμφάνιση, το αποδεικνύει περίτρανα.

Οι δυο τους εθεάθησαν στους δρόμους του Σόχο περπατώντας χέρι χέρι και πέρασαν το βράδυ στο κλαμπ "Jazz After Dark". Εκεί, η Έιμι συνάντησε τον καλλιτέχνη Σαμ Σέικερ (Sam Shaker) στον οποίο είχε αναθέσει να της ζωγραφίσει αρκετούς πίνακες.

Αυτή η εξέλιξη θα φέρει σημαντικό πλήγμα στον πρώην ταξιτζή πατέρα της Έιμι, Μιτς (Mitch), ο οποίος έχει επανειλημμένα μιλήσει ανοιχτά για την κακή επιρροή του Σίβιλ στην κόρη του σε σχέση με τα ναρκωτικά, τονίζοντας ότι η Έιμι δεν τα είχε καν δοκιμάσει πριν τον γνωρίσει: "Δεν είναι ολοκληρωτικά υπεύθυνος φυσικά, έχει και εκείνη ένα μερίδιο ευθύνης, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι το θέμα έχει ξεφύγει από τον έλεγχο από τότε που είναι μαζί".

Η Έιμι και ο Μπλέικ παντρεύτηκαν το 2007 σε μια μυστική τελετή στο Μαϊάμι, αλλά ο γάμος τους σκιάστηκε από τα τεράστια προβλήματα που δημιούργησε ο εθισμός και των δύο στην ηρωίνη και την κοκαΐνη. Το διαζύγιό τους βγήκε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αμέσως μετά όμως, οι δυο τους άρχισαν να ξαναβρίσκονται κρατώντας χαμηλούς τόνους.

Οι τελευταίες φήμες μάλιστα, θέλουν το ζευγάρι να προγραμματίζει τον δεύτερο γάμο του σύντομα, στο Λας Βέγκας. Το μόνο που περιμένουν είναι να εγκριθεί η βίζα της Έιμι. Σύμφωνα με μια πηγή από το στενό τους περιβάλλον: "Η Έιμι δεν θέλει παραδοσιακή τελετή και προτιμά να είναι παρόμοια με την πρώτη. Διάλεξε να μην το κάνει στο Μαϊάμι πάλι, γιατί το θεωρεί γρουσούζικο. Δεν σταματά να μιλάει σε όλους για το μέλλον της με τον Μπλέικ".

Η 26χρονη ντίβα της σόουλ αγόρασε πρόσφατα ένα σπίτι στην καλλιτεχνική περιοχή Κάμντεν στο βόρειο Λονδίνο, το οποίο αποκαλεί "το καινούριο μας σπίτι" και σύμφωνα με φίλους τους, είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει μια οικογένεια.

Μιλώντας στη "Sun" τον Δεκέμβριο, η Έιμι είχε επιβεβαιώσει τον δεύτερο αρραβώνα της με τον Φίλντερ τονίζοντας ότι δεν είχαν σταματήσει να αγαπιούνται και ότι "θέλουν οπωσδήποτε παιδιά".