Μέλανι Γκρίφιθ: "Είμαι αλκοολική και ναρκομανής"

16.04.2010
Αυτό αποκάλυψε με μεγάλο θάρρος η 52χρονη ηθοποιός μιλώντας στο Ισπανικό περιοδικό "Hola!", συπληρώνοντας ότι τώρα που τα έχει αφήσει όλα πίσω της, νιώθει επιτέλους ελεύθερη.

Η θαρραλέα αποκάλυψη της 52χρονης ηθοποιού στο Ισπανικό περιοδικό "Hola!", ρίχνει φως σε μια σκοτεινή πλευρά της ζωής και επιβεβαιώνει πόσο δύσκολο είναι να απαλλαγεί κάποιος από τον εθισμό.

Η Μέλανι Γκρίφιθ (Melanie Griffith) είπε συγκεκριμένα: "Είμαι αλκοολική και ναρκομανής και σε όλη μου τη ζωή έχω παλέψει και τα δύο, και τα έχω καταφέρει καλά. Τώρα νιώθω ελεύθερη. Δεν πίνω, δεν παίρνω χάπια, τίποτα. Και είναι φανταστικό. Είναι σα να βγαίνεις από μια φυλακή!".

Η Μέλανι, που είναι εδώ και 14 χρόνια παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Αντόνιο Μπαντέρας (Antonio Banderas), χαρακτήρισε αυτό τον εθισμό της ως ένα "τέρας". Κάθε φορά που εκείνη το "τάιζε" εκείνο ήθελε περισσότερο, έτσι το μόνο που μπορούσε να κάνει είναι "να το αφήσει να πεθάνει από την πείνα".

Στη συνέντευξή της, η Γκρίφιθ είπε επίσης ότι η πρώτη φορά που έκανε αποτοξίνωση ήταν πριν από 22 χρόνια, σε ηλικία 30 χρονών και τόνισε ότι εφόσον έχει υπάρξει ναρκομανής θα πρέπει πάντα να επαγρυπνεί, γιατί μπορεί ανά πάσα στιγμή να υποτροπιάσει.

Εντωμεταξύ, ο σύζυγος της και πρωταγωνιστής της "Μάσκας του Ζορό", Μπαντέρας διέψευσε τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει: "Δεν φτάσαμε ποτέ σ' αυτό το σημείο. Ποτέ", είπε με έμφαση.