Αντρέας Μικρούτσικος... Με ξανθιά συνοδό

21.04.2010
Με νέο αμόρε απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Ανδρέα Μικρούτσικο στη Μήλο, όπου πέρασε τις διακοπές του Πάσχα.

Με νέο αμόρε απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Ανδρέα Μικρούτσικο στη Μήλο, όπου πέρασε τις διακοπές του Πάσχα.

Οι πληροφορίες λένε ότι η ξανθιά κοπέλα δεν έχει σχέση με το χώρο της σοουμπίζ, ενώ ήταν η πρώτη φορά που επισκεπτόταν το νησί. Όλες τις προηγούμενες φορές - μετά το χωρισμό του από τη Δήμητρα Ρουμπέση - που βρέθηκε στο αγαπημένο του νησί ήταν μόνος ή παρέα με κάποιους φίλους. Φαίνεται όμως ότι κάτι άλλαξε στη ζωή του...

Έτσι, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί έκαναν βόλτες στα γραφικά σοκάκια, δοκίμασαν τις τοπικές λιχουδιές στα ταβερνάκια και απόλαυσαν ο ένας την παρέα του άλλου, χωρίς να ενδιαφέρονται για τα αδιάκριτα βλέμματα. Όπως αποδεικνύεται όμως από τις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε σήμερα, λογάριασαν χωρίς τον παπαράτσι, που κατάφερε να τους φωτογραφίσει μαζί, με αποτέλεσμα να γίνει γνωστή η σχέση τους. Πάντως, ο ίδιος όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο πρωινής εκπομπής σχετικά με το πώς πέρασε τις ημέρες του Πάσχα, είπε μεν ότι ήταν στη Μήλο, παρέα όμως με το γιο του Στέργιο.

Το σίγουρο είναι ότι αν πρόκειται για ένα πρόσφατο ειδύλλιο, δεν θέλει να μιλήσει γι’ αυτό. Μάλιστα, ενόψει και του διαζυγίου του με τη Δήμητρα Ρουμπέση, θέλει να είναι προσεκτικός στις κινήσεις και στις δηλώσεις του. Μένει να δούμε λοιπόν αν πρόκειται για μια πρόσκαιρη γνωριμία ή για έναν ακόμη μεγάλο έρωτα που μόλις ξεκίνησε.

Αναμένεται επαγγελματική  κόντρα...
Αλλά και στα επαγγελματικά του φαίνεται ότι ο Ανδρέας έχει περάσει σε άλλη φάση! Η επιστροφή του στο ραδιόφωνο του AΝΤ1 έχει ιδιαίτερη επιτυχία και φαίνεται ότι έφτασε η ώρα για το μεγάλο τηλεοπτικό του comeback.

Η... μοίρα της τηλεόρασης όμως τον θέλει να βρίσκει απέναντί του την Ευγενία Μανωλίδου. Τι έχουν να χωρίσουν ο Ανδρέας και η Ευγενία; Προς το παρόν τίποτα. Μάλιστα, ούτε καν γνωρίζονται. Όμως, ο καινούργιος «Βig Brother» θα τους φέρει αντιμέτωπους.

Το γνωστό ριάλιτι που χτύπησε υψηλές τηλεθεάσεις στο παρελθόν, παρόλο που συζητιόταν ότι θα το δούμε από τον Alpha, γίνονται σοβαρές σκέψεις να επιστρέψει εκεί που ξεκίνησε, δηλαδή στον ΑΝΤ1. Και ποιος είναι ο καταλληλότερος για να το παρουσιάσει; Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, λένε αυτοί που γνωρίζουν, καθώς είναι εκείνος που ξέρει πολύ καλά αυτό το είδος της τηλεόρασης. Κάπου εδώ όμως μπαίνει... σφήνα η Ευγενία Μανωλίδου. Σύμφωνα με τηλεοπτικές πηγές, αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν στο κανάλι ότι είναι προτιμότερο ο «Μεγάλος Αδελφός» να αποκτήσει... αδερφή και ότι η Ευγενία θα τα καταφέρει μια χαρά σε αυτόν το ρόλο. Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς για αποφάσεις, προβλέπεται ότι μέχρι να καταλήξουν θα έχουμε... μάχη γιγάντων.