Ροζ βίντεο με ποδοσφαιριστή

16.04.2010
Kαυχιόταν ότι έκανε σεξ με την Τζούλια Αλεξανδράτου, αλλά κανείς δεν τον πίστευε. Τώρα που τα καμώματά του βγήκαν στο Internet έχει γίνει περίγελος της τοπικής κοινωνίας.

Kαυχιόταν ότι έκανε σεξ με την Τζούλια Αλεξανδράτου, αλλά κανείς δεν τον πίστευε. Τώρα που τα καμώματά του βγήκαν στο Internet έχει γίνει περίγελος της τοπικής κοινωνίας.

Το φυσάει και δεν κρυώνει νεαρός ποδοσφαιριστής ομάδας μικρής επαρχιακής πόλης της κεντρικής Μακεδονίας, καθώς η σύζυγός του τον πέταξε από το σπίτι με τις κλοτσιές όταν έμαθε πως είναι συμπρωταγωνιστής της Τζούλιας στο νέο της ερασιτεχνικό ροζ βίντεο.

Η γνωριμία του ποδοσφαιριστή και της Τζούλιας έγινε πριν από μερικές εβδομάδες, όταν εκείνη εμφανιζόταν ακόμη σε νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας. Την είδε, γνωρίστηκαν και ακολούθησε μια καυτή βραδιά σε ξενοδοχείο της πόλης, όπου τους κατέγραφε κάμερα, κάτι που γνώριζαν και οι δύο. Στο μικρής διάρκειας ερασιτεχνικό βίντεο η Τζούλια κάνει σεξ με τον ποδοσφαιρστή, ο οποίος στο Διαδίκτυο έχει αποκτήσει το παρατσούκλι «παπουτσωμένος γάτος». Κι αυτό, γιατί ενώ το πρόσωπό του έχει καλυφθεί με «μοσαΐκ», αποκαλύπτεται η συνήθειά του να κάνει σεξ όχι μόνο φορώντας τις κάλτσες του, αλλά και τα παπούτσια του, που έχουν πάνω και φωτάκια που αναβοσβήνουν!

Πριν από λίγες μέρες το βίντεο ξεκίνησε να προβάλλεται σε διάφορα sites στο Internet και στη μικρή επαρχιακή πόλη το νέο μαθεύτηκε γρήγορα. Όπως ήταν φυσικό, το έμαθε και η γυναίκα του, η οποία αντέδρασε με αξιοθαύμαστη ηρεμία. Ενώ εκείνος έλειπε σε αποστολή, άλλαξε την κλειδαριά του σπιτιού, άφησε στην εξώπορτα τις βαλίτσες του και έκλεισε το κινητό της.

Τώρα μέσω κοινών γνωστών παρακαλάει τη σύζυγο να επιστρέψει στο σπίτι του στέλνοντάς της μηνύματα πως έχει μετανιώσει για ό,τι έκανε.