Νέα κόντρα στα σκαριά

15.04.2010
Το διαφαινόμενο τέλος της μεσημεριανής ζώνης και τα νέα δεδομένα στο τηλεοπτικό σκηνικό ανατρέπουν και πάλι τα πάντα... Και ίσως κάποιες παλιές «κόντρες» αναζωπυρωθούν!

Το διαφαινόμενο τέλος της μεσημεριανής ζώνης και τα νέα δεδομένα στο τηλεοπτικό σκηνικό ανατρέπουν και πάλι τα πάντα... Και ίσως κάποιες παλιές «κόντρες» αναζωπυρωθούν!

Ήταν πριν από πολλά χρόνια όταν η Χριστίνα Λαμπίρη τόλμησε να κονταροχτυπηθεί με τη μέχρι τότε στενή της συνεργάτισσα Τατιάνα Στεφανίδου παρουσιάζοντας gossip εκπομπή ακριβώς απέναντί της. Η κόντρα μεγατόνων που δημιουργήθηκε τότε κράτησε σχεδόν 10 ολόκληρα χρόνια και μόλις πέρυσι οι δύο παρουσιάστριες τα ξαναβρήκαν. Και μάλιστα on air!

Πριν από λίγες εβδομάδες, όταν φημολογούνταν ολοκληρωτικές αλλαγές στη δομή του προγράμματος του Star, η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε για το τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή της: «Έχω δώσει τα πάντα στο "Super Star" και αισθάνομαι ότι έχω στραγγίξει... Αν θα είμαι στην ίδια ζώνη του χρόνου, θα ήθελα να κάνω μια άλλη εκπομπή. Είμαι στη διαδικασία απομάκρυνσης από το ταμείο».

Τι εννοούσε ακριβώς τότε η παρουσιάστρια αλλά και τι σηματοδοτεί η στροφή του «Super Star» τις τελευταίες ημέρες σε πιο κοινωνικά θέματα αποσαφηνίζεται με τις τελευταίες πληροφορίες που μας έρχονται. Σύμφωνα με το μέχρι στιγμής σχεδιασμό σχετικά με την αλλαγή ζώνης για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου, υπάρχει η σκέψη η Χριστίνα να μετακινηθεί στην απογευματινή ζώνη και να βρεθεί πάλι απέναντι από την Τατιάνα. Και μάλιστα με παρόμοια θεματολογία!

Η φετινή απόδοση της Τατιάνας Στεφανίδου δεν ήταν η ίδια με τις προηγούμενες χρονιές, καθώς είδε την τηλεθέασή της να σημειώνει κάθοδο, χωρίς ωστόσο να συγκρίνεται με τη σημαντική απώλεια στα ποσοστά τηλεθέασης της Χριστίνας Λαμπίρη.

Έτσι, όταν πληροφορήθηκε τις τελευταίες σκέψεις που κυκλοφορούν στους διαδρόμους του Star, λέγεται πως δεν εκνευρίστηκε, απλώς χαμογέλασε με νόημα...

Πώς θα αντιδράσει η Τατιάνα αν η Χριστίνα βρεθεί πάλι απέναντί της; Αν κρίνουμε από την προηγούμενη φορά που βρέθηκαν αντιμέτωπες, «η Τατιάνα δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα», όπως υποστηρίζουν οι συνεργάτες της.