Μαζί στην Πόλη

12.04.2010
Κουράστηκαν να παίζουν «κρυφτούλι» ο Παναγιώτης Μπουγιούρης με την Αθηνά Οικονομάκου.

Κουράστηκαν να παίζουν «κρυφτούλι» ο Παναγιώτης Μπουγιούρης με την Αθηνά Οικονομάκου. Και μπορεί να μην έχουν παραδεχτεί ότι είναι ζευγάρι, αλλά στη Θεσσαλονίκη ο φωτογραφικός φακός τους έχει «συλλάβει» σε τρυφερά ενσταντανέ. Για να ξεφύγουν λοιπόν τις πασχαλινές ημέρες, αποφάσισαν να... δραπετεύσουν στο εξωτερικό και να δώσουν ανενόχλητοι το φιλί της αγάπης.

Οι ψίθυροι για το ειδύλλιό τους είχε αρχίσει από την Αθήνα και φούντωσαν όταν η Αθηνά, παρά το φόρτο εργασίας με τη «Ζωή της άλλης», δέχτηκε να αντικαταστήσει τη Βάσω Λασκαράκη στις παραστάσεις του έργου «Το άνθος του κάκτου» στη Θεσσαλονίκη. Εκεί ο φακός τους εντόπισε και πολλοί τους είχαν δει να περπατάνε στην πόλη και να δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο.

Αν και οι ίδιοι δεν επιβεβαιώνουν τη σχέση τους και μάλιστα δηλώνουν ότι είναι μόνοι, είναι κοινό μυστικό ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Μάλιστα, από καλλιτεχνικούς κύκλους διέρρευσε και η πληροφορία ότι τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, που δεν είχαν παραστάσεις, ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη, θέλοντας να αποφύγουν τα φλας των φωτογράφων, που τους παραμονεύουν σε κάθε τους βήμα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ζευγάρι ταξίδεψε με άκρα μυστικότητα και απόλαυσε τις βόλτες του στο Βόσπορο, ενώ επιδόθηκαν και σε... χαλαρωτικό shopping. Φίλοι και συνεργάτες που είδαν την Αθηνά και τον Παναγιώτη όταν έπεστρεψαν είχαν να το λένε ότι η ευτυχία καθρεφτιζόταν στα πρόσωπά τους. Μόνο που πλέον οι παραστάσεις μεταφέρθηκαν στην Αθήνα και το ζευγάρι έχει αποφασίσει να μη δώσει «τροφή» στους παπαράτσι.