Εσείς πού θα κάνετε Πάσχα;

02.04.2010
Άλλοι στην Κύπρο και τη Ρώμη και άλλοι στην Πάτρα και την Κινέτα... Όπου και αν βρίσκονται οι πρωταγωνιστές της ελληνικής σοουμπίζ είναι αποφασισμένοι να περάσουν υπέροχα και το φετινό Πάσχα. Έντεκα αγαπημένοι Έλληνες αποκαλύπτουν στο ΛΟΙΠΟΝ τα πασχαλινά τους σχέδια και δίνουν ιδέες για να επιλέξετε τον ιδανικότερο προορισμό!

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Άλλοι στην Κύπρο και τη Ρώμη και άλλοι στην Πάτρα και την Κινέτα... Όπου και αν βρίσκονται οι πρωταγωνιστές της ελληνικής σοουμπίζ είναι αποφασισμένοι να περάσουν υπέροχα και το φετινό Πάσχα. Έντεκα αγαπημένοι Έλληνες αποκαλύπτουν στο ΛΟΙΠΟΝ τα πασχαλινά τους σχέδια και δίνουν ιδέες για να επιλέξετε τον ιδανικότερο προορισμό!

Γιάννης Σπαλιάρας
«Η άποψη που κυριαρχεί είναι να πάω στη Ζάκυνθο με μεγάλη παρέα. Μ’ άρεσει πολύ το νησί και είναι η πρώτη φορά που το επισκέπτομαι το Πάσχα. Όλοι μου έχουν πει όμως ότι είναι μαγικό αυτή την περίοδο και αδημονώ να φτάσω».

Στράτος Τζώρτζογλου
«Δεν θα πάω πουθενά. Θα μείνω στην Αθήνα κι επειδή αυτές τις μέρες έχουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, θα δω αγαπημένους μου ανθρώπους. Εξάλλου, είναι οι μοναδικές ημέρες που η Αθήνα είναι χαλαρή και θέλω να το απολαύσω. Θα είμαι μαζί με το γιο μου Αλκιβιάδη και είμαι βέβαιος πως θα περάσουμε υπέροχα».

Άννα Ανδριανού
«Θα πάω στο Πήλιο με το σύζυγό μου, Γιάννη. Εδώ και χρόνια επιλέγω να κάνω τις διακοπές μου στο Πήλιο και έχω πια πολλούς και αγαπημένους φίλους εκεί. Παρ’ όλα αυτά είναι το πρώτο Πάσχα που θα περάσω στο Πήλιο και είμαι βέβαιη ότι θα είναι... μαγικά».

Νίκος Μουτσινάς
«Θα πάω στη Χαλκιδική με μεγάλη παρέα σε ένα φιλικό μας σπίτι. Επειδή έχω να ανέβω πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, που λατρεύω, αποφάσισα να τις επισκεφθώ, γιατί είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δω αγαπημένους φίλους και γνωστούς».

Λευτέρης Πανταζής
«Θα είμαι στη Θεσσαλονίκη, γιατί δουλεύω εκεί. Είμαι αποφασισμένος όμως να περάσω υπέροχα. Ήδη έχουμε καταστρώσει το πρόγραμμα της ημέρας. Το πρωί της Κυριακής θα επισκεφθώ με αγαπημένους μου φίλους κάποια χωριά της Χαλκιδικής, όπου και θα επιδοθούμε στη δύσκολη δουλειά της... σούβλας. Αναγκαστικά βέβαια θα επιστρέψω αυθημερόν, αφού το βράδυ εμφανίζομαι στο "Fix" με τον Αλέκο Ζαζόπουλο και τη Νάταλι Θάνου. Είμαι χαρούμενος όμως που βρίσκομαι φέτος στη Θεσσαλονίκη, αφού πέραν των φίλων μου είναι εδώ και αγαπημένοι μου συγγενείς».

Γιώργος Λιανός
«Μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο θα είμαι στη Ρώμη, για τα γυρίσματα του "Guiness". Πρέπει να σου πω ότι είναι μαγικά εδώ, ενώ το αποτέλεσμα της εκπομπής θα είναι τρομερά ενδιαφέρον. Με την επιστροφή μου στην Αθήνα θα πάμε με την Ανθή κατευθείαν στην Πάτρα, όπου βρίσκονται οι γονείς μου με τον αδερφό μου, για να περάσουμε εκεί την ημέρα του Πάσχα».

Βίκυ Γεροθόδωρου
«Θα πάω στη Ρόδο με την αγαπημένη μου Νικόλ, όπως πάντα, στο φίλο μας Αντώνη Καμπουράκη. Λατρεύω τη Ρόδο, γιατί είναι από τα ομορφότερα νησιά και αυτό το Πάσχα θα είναι ακόμα ομορφότερο, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθουν μαζί μας αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες».

Κώστας Καρράς
«Εγώ προσωπικά θα επιλέξω την κλασική εικονογραφημένη οδό και θα επισκεφθώ το εξοχικό μου στην Κινέτα με τη σύζυγό μου, τον αγαπημένο μου γιο και για πρώτη φορά τη μνηστή του, Θεώνη Χριστοδουλοπούλου. Θα περάσουν βέβαια κατά παράδοση αυτή την ημέρα πολλοί αγαπημένοι φίλοι από το σπίτι, ενώ θα πρέπει να σας πω ότι έχουμε στη γειτονιά μας ένα μικρό εκκλησάκι, που κάνει ακόμα πιο κατανυκτική την ατμόσφαιρα των ημερών».

Πασχάλης
«Θα είμαστε οικογενειακώς στην Κρήτη, στα Χανιά, όπου μένουν αγαπημένοι μας φίλοι. Θα μείνουμε εκεί 4 ημέρες. Είναι η πρώτη φορά που επισκεπτόμαστε Πάσχα την Κρήτη και είμαι βέβαιος ότι θα περάσουμε υπέροχα, γιατί έχουμε εξαιρετική παρέα».

Γιάννης Παπαμιχαήλ
«Θα είμαστε στην Κύπρο με τη σύντροφό μου. Είμαι χαρούμενος, γιατί θα επισκεφθώ αγαπημένους μου φίλους από το πανεπιστήμιο. Επισκέπτομαι για πρώτη φορά την Κύπρο το Πάσχα και είμαι βέβαιος ότι θα είναι υπέροχα».

Μαρία Σταματέρη
«Θα ξεκλέψω λίγες ημέρες από τη δουλειά προκειμένου να πάω στην Πάρο με την κόρη μου. Ήδη προετοιμάζομαι ώστε να έχω ολοκληρώσει τα γυρίσματα του "Gala" πριν από τη μεγάλη Τετάρτη. Η Πάρος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου νησιά, έχουμε πολλούς οικογενειακούς φίλους εκεί και κάθε φορά που πηγαίνουμε περνάμε υπέροχα. Αυτές τις ημέρες θα φιλοξενηθούμε στο σπίτι ενός αγαπημένου μας φίλου».