Δύο ακόμη διαζύγια-βόμβα!

07.04.2010
Δύο ακόμη ηχηρά διαζύγια αναμένεται να... σκάσουν σύντομα, σύμφωνα με όσα ακούγονται στα παρασκήνια της σοουμπίζ. Πρόκειται για δύο πολύ λαμπερά και πολυφωτογραφημένα ζευγάρια, των οποίων ο χωρισμός θα είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης του ερχόμενου καλοκαιριού.

Δύο ακόμη ηχηρά διαζύγια αναμένεται να... σκάσουν σύντομα, σύμφωνα με όσα ακούγονται στα παρασκήνια της σοουμπίζ. Πρόκειται για δύο πολύ λαμπερά και πολυφωτογραφημένα ζευγάρια, των οποίων ο χωρισμός θα είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης του ερχόμενου καλοκαιριού. Oσον αφορά το πρώτο ζευγάρι, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν έντονα τα τελευταία χρόνια είναι κοινό μυστικό. Στο πρόσφατο παρελθόν είχαν υπάρξει μέχρι και δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε πιθανό χωρισμό τους, ωστόσο και οι δύο φρόντισαν να τα διαψεύσουν κατηγορηματικά με δηλώσεις τους αλλά και με κοινές εμφανίσεις τους. Η αλήθεια είναι πως και οι δύο κάνουν προσπάθειες, λόγω των παιδιών τους, ενώ η ύστατη φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί τις ημέρες του Πάσχα.

Άνθρωποι που τους γνωρίζουν καλά όμως υποστηρίζουν πως είναι θέμα χρόνου η οριστική απόφαση του χωρισμού.

Σχετικά με το δεύτερο ζευγάρι, τώρα, ο χωρισμός κυριολεκτικά θα σκάσει σαν κεραυνός εν αιθρία καθώς και οι δύο δηλώνουν πολύ αγαπημένοι και ερωτευμένοι. Το παρελθόν όμως μάλλον δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο, καθώς η σύζυγος δυσκολεύτηκε πολύ να συγχωρήσει μια απιστία του συζύγου της... Βέβαια, αυτή τη φορά τα προβλήματα είναι διαφορετικά και πηγάζουν από τα επαγγελματικά του ζευγαριού, που δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους φάση.