Καλή επιτυχία από την Ταϊλάνδη

02.04.2010
Μόνη μακριά απ’ όλους. Ακόμη και από τα τρία της παιδιά, που τους έχει τρελή αδυναμία. Το φετινό Πάσχα δεν θα είναι το πιο εύκολο για την Ελένη Μενεγάκη, καθώς θα πρέπει να σκεφτεί και να πάρει αποφάσεις για το μέλλον...

Μόνη μακριά απ’ όλους. Ακόμη και από τα τρία της παιδιά, που τους έχει τρελή αδυναμία. Το φετινό Πάσχα δεν θα είναι το πιο εύκολο για την Ελένη Μενεγάκη, καθώς θα πρέπει να σκεφτεί και να πάρει αποφάσεις για το μέλλον... Κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα πού θα περάσει τις πασχαλινές της διακοπές η τηλεπαρουσιάστρια. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως αναχώρησε το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου μόνη της για εξωτικό προορισμό, συγκεκριμένα για την Ταϊλάνδη. Η Ελένη έχει μαγνητοσκοπήσει όλες τις εκπομπές της Μεγάλης Εβδομάδας, ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει με άνεση ημερών, καθώς πρόκειται για ένα μακρινό ταξίδι. Κάποιες άλλες φήμες αναφέρουν πως βρίσκεται ήδη στην Κέρκυρα και ό,τι έκανε το έκανε για να μπερδέψει τους παπαράτσι, αλλά δεν φαίνεται να ευσταθούν.

Ο Άγγελος, η Λάουρα και η Βαλέρια βρίσκονται στην Αθήνα μαζί με την κυρία Ζέτα και θα περάσουν μεγάλο μέρος των πασχαλινών τους διακοπών με τον πατέρα τους Γιάννη Λάτσιο, καθώς και εκείνος θα παραμείνει στο κλεινόν άστυ λόγω του live του «Dancing With the Stars» ανήμερα του Πάσχα, στο οποίο, ως γνωστόν, συμμετέχει ως κριτής.

Ευχές και χωρισμοί
Λίγο πριν από το πρώτο live ο Γιάννης Λάτσιος έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό του, το οποίο βέβαια δεν ήταν έκπληξη. Ήταν η πρώην σύζυγός του, η οποία του ευχόταν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα μπροστά στην κάμερα. Παρά τα προβλήματα και την υπερβολική δημοσιότητα του διαζυγίου, το ζευγάρι διατηρεί κάτι παραπάνω από καθαρά τυπικές σχέσεις λόγω των παιδιών.

Η τηλεφωνική τους επικοινωνία όσον αφορά ζητήματα σχετικά με τα παιδιά είναι σχεδόν καθημερινή. Λίγο πριν αναχωρήσει η Ελένη για Ταϊλάνδη έμαθε κάτι ακόμη που την προβλημάτισε. Το αναγκαστικό «διαζύγιο» με την πρώην κουνιάδα της Αγλαΐα Λάτσιου.

Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν πως πρόθεση της γερμανικής ιδιοκτησίας του Alpha είναι το κλείσιμο της Plus Productions (σ.σ.: έχει την ευθύνη του «Καφέ με την Ελένη» και πολλών ακόμη εκπομπών) και η μεταφορά των εκπομπών στην Constantin Entertainment, ίσως και σε μία ακόμη, νεοσύστατη εταιρεία. Αυτό σημαίνει πως η Ελένη δεν θα συνεργάζεται πλέον με την κ. Λάτσιου, ένα πρόσωπο που εμπιστεύεται με κλειστά μάτια. Τα χαμηλά νούμερα του «Καφέ», οι αλλαγές που θα προκύψουν από την επόμενη σεζόν αλλά και η πορεία του διαζυγίου προβληματίζουν έντονα την παρουσιάστρια, που καλείται να πάρει αποφάσεις εδώ και τώρα και για την ακρίβεια αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα.