Μια Πόρσε για τα γενέθλια της Μαράια Κάρεϊ

30.03.2010
Τα γενέθλιά της είχε στις 27 Μαρτίου η διάσημη τραγουδίστρια και πλέον ηθοποιός Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) η οποία μπήκε και επισήμως στο κλαμπ με τις ευτυχισμένες σαραντάρες. Σε μια ένδειξη αγάπης ο σύζυγος της Νικ Κάνον (Nick Cannon) της έκανε δώρο μια ροζ Πόρσε, αφού η σέξι Μαράια έχει πάθος με το ροζ χρώμα και φυσικά τα γρήγορα αυτοκίνητα.

Τα γενέθλιά της είχε στις 27 Μαρτίου η διάσημη τραγουδίστρια και πλέον ηθοποιός Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) η οποία μπήκε και επισήμως στο κλαμπ με τις ευτυχισμένες σαραντάρες.

Σε μια ένδειξη αγάπης ο σύζυγος της Νικ Κάνον (Nick Cannon) της έκανε δώρο μια ροζ Πόρσε, αφού η σέξι Μαράια - που φέτος κέρδισε το Βραβείο της Πρωτοεμφανιζόμενης Ηθοποιού στα Αμερικάνικα Βραβεία Κοινού- έχει πάθος με το ροζ χρώμα και φυσικά τα γρήγορα αυτοκίνητα.

Ο ράπερ σύντροφος της Κάρεϊ συνόδευσε το ένα του δώρο με ακόμα ένα δώρο, ένα τραμπολίνο που προφανώς εκείνος και η σύζυγός του θα χρησιμοποιήσουν με τρόπο που εμείς απλά δεν μπορούμε να φανταστούμε.

Η Μαράια δεν έκρυψε τη χαρά για το διπλό δώρο και από τη σελίδα της στο Twitter έγραψε όλο χαρά:

"Η σημερινή ημέρα μοιάζει με μικρό θαύμα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμε και διασκεδάζω πολύ. Ο ΝC μου έκανε έκπληξη φέρνοντάς μου μια ροζ Πόρσε!!"

Η Μαράια και ο 29χρονος Νικ που παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2008 δεν είναι το μοναδικό ζευγάρι που δείχνει αδυναμία στο εν λόγω αυτοκίνητο ως δώρο!

Το 2008, ο διεθνής ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo) είχε κάνει δώρο στην τότε αγαπημένη του Νεράιδα Γκαλάρντο (Nereida Gallardo) μια μαύρη Πόρσε.


Λίγους μήνες αργότερα (τον Ιούλιο του 2009), την ίδια ιδέα είχε και ο οδηγός της Φόρμουλα 1, Λιούις Χάμιλτον (Lewis Hamilton) που έκανε δώρο στην αγαπημένη του "Pussycat Doll" Νικόλ Σέρζινγκερ ( Nicole Scherzinger) μια Πόρσε "Cayman" ως δώρο για τα τριακοστά πρώτα γενέθλιά της.