Περήφανος γκέι δηλώνει ο Ρίκι Μάρτιν

30.03.2010
Τα σέξι οπίσθια του θαύμασε κάθε νεαρή κοπέλα στον πλανήτη γη. Αφίσες με την φατσούλα του κοσμούσαν κάθε κοριτσίστικο δωμάτιο και στη δεκαετία του 90' αποτέλεσε την καυτή σεξουαλική φαντασίωση. Στις 29/3/2010 και μέσα από μια λιτή ανακοίνωση - γράμμα προς τους απανταχού θαυμαστές του στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο 38χρονος τραγουδιστής Ρίκι Μάρτιν (Ricky Martin) δηλώνει περήφανος και τυχερός που είναι ομοφυλόφιλος.

Τα σέξι οπίσθια του θαύμασε κάθε νεαρή κοπέλα στον πλανήτη γη. Αφίσες με την φατσούλα του κοσμούσαν κάθε κοριτσίστικο δωμάτιο και στη δεκαετία του 90' αποτέλεσε την καυτή σεξουαλική φαντασίωση.

Στις 29/3/2010 και μέσα από μια λιτή ανακοίνωση - γράμμα προς τους απανταχού θαυμαστές του στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο 38χρονος τραγουδιστής Ρίκι Μάρτιν (Ricky Martin) δηλώνει περήφανος και τυχερός που είναι ομοφυλόφιλος.

Για πολλά χρόνια, ο τραγουδιστής των επιτυχιών "Living La Vida Loca" και "She Bangs" δεν είχε μπει στη διαδικασία να επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφορούσαν σχετικά με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Ο ίδιος επέλεξε τη στιγμή αυτή να αποκαλύψει πως είναι γκέι, εν αναμονή της δημοσίευσης της αυτοβιογραφίας του.

"Είμαι περήφανος που μπορώ να πω πως είμαι ένας τυχερός ομοφυλόφιλος άντρας", δήλωσε ο Μάρτιν μέσα από την ανακοίνωση που δημοσίευσε στην σελίδα RickyMartinMusic.com για να συνεχίσει τονίζοντας:

"Είμαι ευλογημένος που είμαι αυτός που είμαι. Οι δίδυμοι γιοι μου που κλείνουν τα 2 χρόνια ζωής τους στις 2 Αυγούστου, ήταν εκείνοι που με ενέπνευσαν να βγω και να πω την αλήθεια για το ποιός πραγματικά είμαι. Δεν θα μπορούσα να συνεχίσω να ζω έτσι όπως το έκανα μέχρι σήμερα, γιατί το γεγονός αυτό έμμεσα θα μείωνε τη λάμψη με την οποία γεννήθηκαν τα παιδιά μου.

Όλα αυτά τα χρόνια που έζησα μέσα στη σιωπή με έκαναν πιο δυνατό και μου θύμισαν πως η αποδοχή του ποιός είμαι έρχεται από μέσα και η αλήθεια αυτή μου έδωσε τη δύναμη να βιώσω συναισθήματα που ούτε φανταζόμουν ότι υπήρχαν".

Στην ανακοίνωσή του ο Μάρτιν (την οποία μπορείς να διαβάσεις ολόκληρη εδώ) αναφέρει χαρακτηριστικά πως η πατρότητα ήταν εκείνη που άλλαξε τη ζωή του προς το καλύτερο. Ο Μάρτιν είχε γίνει πατέρας δύο γιων (του Ματέο και του Βαλεντίνο) με τη μέθοδο παρένθετης μητέρας στις αρχές Αυγούστου του 2008 και τότε είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Ο Ρίκι ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του ως γονιός και θα επενδύσει το υπόλοιπο της χρονιάς μακριά απ' τα φώτα της δημοσιότητας με στόχο να αφιερώσει αυτό το διάστημα στα παιδιά του".

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο τραγουδιστής αναφέρει τα εξής:

"Είχα ανάγκη να κάνω την εξομολόγηση αυτή, ειδικά τώρα που είμαι πατέρας δύο τόσο όμορφων αγοριών που είναι γεμάτα φως και που καθημερινά με μαθαίνουν νέα πράγματα. Η λέξη 'ευτυχία' αποκτά νέο νόημα από σήμερα".