Ένα αστέρι για τον Ντένις Χόπερ

29.03.2010
Ο 73χρονος διάσημος ηθοποιός του οποίου η υγεία βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, συγκέντρωσε τις δυνάμεις του και παραβρέθηκε στην ειδική τελετή που έγινε προς τιμή του στη Λεωφόρο του Χόλιγουντ


Ο 73χρονος διάσημος ηθοποιός του οποίου η υγεία βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, συγκέντρωσε τις δυνάμεις του και παραβρέθηκε στην ειδική τελετή που έγινε προς τιμή του στη Λεωφόρο του Χόλιγουντ.

Την Παρασκευή συγκεκριμένα, ο Ντένις Χόπερ (Dennis Hopper) παρέλαβε το δικό του αστέρι στη λαμπερή Λεωφόρο, μπροστά από το Αιγυπτιακό Θέατρο.

"Σας αγαπώ όλους", είπε ο βετεράνος ηθοποιός στο κοινό που τον επευφημούσε. "Απλά θέλω να σας ευχαριστήσω, και αυτό μόνο μπορώ να κάνω", συνέχισε συγκινημένος.

Η κατάσταση του Χόπερ, ο οποίος ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια από καρκίνο του προστάτη φαίνεται ότι έχει φτάσει σε πολύ κρίσιμο σημείο καθώς οι γιατροί του απαγόρευσαν να παραβρεθεί στη δίκη που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες με θέμα το διαζύγιο που εκείνος είχε ζητήσει από την εδώ και 14 χρόνια σύζυγό του Βικτόρια Ντάφι-Χόπερ (Victoria Duffy-Hopper).

Στην εκδήλωση που έγινε προς τιμή του ο Χόπερ εμφανίστηκε πολύ αδυνατισμένος -ζυγίζει μόλις 45 κιλά- αλλά με πολύ καλή διάθεση. Μαζί του ήταν κόρες του Ρουθάνα (Ruthana) και Γκάλεν (Galen) και η εγγονή του Βάιολετ (Violet).

Ο Βίγκο Μόρτενσεν (Viggo Mortensen), ο οποίος είχε συμπρωταγωνιστήσει με τον Χόπερ στις ταινίες "Ο Ινδιάνος Δρομέας" (1991) και "Σημείο Αιχμής" (1993) συμμετείχε στην τελετή.

Ο παραγωγός Μαρκ Κάντον (Mark Canton) αποκάλεσε τον Χόπερ "τον πιο κουλ τύπο στον πλανήτη", ενώ ο Μόρτενσεν είπε στο κοινό ότι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι "η ικανότητά του να φαίνεται... ατρόμητος... τόσο ως ηθοποιός, όσο και ως φίλος".