Συλλογή ερωμένων είχε ο άντρας της Μπούλοκ

26.03.2010
Μπορεί ο Τζέσε Τζέιμς (Jesse James) να δηλώνει επισήμως ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να τον συγχωρέσει η αγαπημένη του σύζυγος και ότι ελπίζει να συμφιλιωθούν, φαίνεται όμως ότι οι αποκαλύψεις τον... προλαβαίνουν.



Μπορεί ο Τζέσε Τζέιμς (Jesse James) να δηλώνει επισήμως ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να τον συγχωρέσει η αγαπημένη του σύζυγος και ότι ελπίζει να συμφιλιωθούν, φαίνεται όμως ότι οι αποκαλύψεις τον... προλαβαίνουν. Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Τάιγκερ Γουντς!

Μετά την πρώτη "βόμβα" -όνομα και πράγμα- που έσκασε με τα αποκαλυπτήρια της 11μηνης σχέσης του με την Μισέλ "Βόμβα" ΜακΓκι (Michelle "Bombshell" McGee), ξεφυτρώνουν η μία μετά την άλλη οι γυναίκες που υποστηρίζουν ότι υπήρξαν ερωμένες του για μεγαλύτερο ή μικρότερο χρονικό διάστημα.

Η αρχή έγινε με την 35χρονη Μελίσα Σμιθ (Melissa Smith), η οποία μιλώντας σε γνωστό ταμπλόιντ υποστηρίζει ότι είχε δεσμό και μάλιστα επί δυο χρόνια με τον Τζέιμς, τον οποίο και γνώρισε το 2006 μέσω του δικτύου MYSpace. Η ιστορία της Σμιθ έχει πολλά κοινά με αυτή της ΜακΓκι, αφού και οι δύο στριπτιτζούδες με άπειρα τατουάζ στο σώμα τους ισχυρίζονται ότι είχαν ερωτική σχέση με τον "άπιστο" ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος με τη Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock).

Η Σμιθ που ζει στην Χάντινγκτον Μπιτς της Καλιφόρνια -όχι και πολύ μακριά από το σπίτι της Μπούλοκ και του Τζέιμς- λέει στην "Star" ότι τον επισκέπτονταν κάθε λίγους μήντες στην εταιρεία του West Coast Choppers στην Καλιφόρνια. Η συνάντηση γινόταν μέσα στο γραφείο του όπου και έρχονταν πολύ πολύ κοντά!. Λέει μάλιστα ότι η τελευταία φορά που τον είδε ήταν το 2009.

Σύμφωνα με το δίκτυο TMZ, το 2007 ο Τζέιμς έδωσε σε στέλεχος της εταιρείας του το ποσό των $700.000 (περισσότερα από €520.000) αφού εκείνη απείλησε ότι θα τον ξεμπροστιάσει με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης. Και φυσικά, αφού τελικά δεν έγινε ποτέ η σχετική μήνυση, δεν υπάρχει κανένα αρχείο για αυτή.

Επίσης, και σύμφωνα πάντα με το ίδιο δίκτυο, η φωτογράφος Μπριζίτ Νταγκέρ (Brigitte Daguerre) είπε ότι μετά τη γνωριμία τους που έγινε το 2008, μέσα από μια επαγγελματική συνεργασία, ο Τζέιμς και εκείνη πέρασαν όλο τον επόμενο χρόνο ανταλλάσσοντας ηλεκτρονικά μηνύματα (μερικά από τα οποία, μάλιστα ιδιαίτερα γραφικά). Η σχέση τους, όπως λέει η ίδια, ολοκληρώθηκε τέσσερις φορές, πριν εκείνη δώσει ένα τέλος.

Τέλος, μια ακόμη γυναίκα υποστηρίζει ότι είχε σχέσεις με τον άντρα της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, και μάλιστα μέχρι λίγες μόνο μέρες πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο την περασμένη εβδομάδα.

Τη γυναίκα, η οποία δεν θέλει να αποκαλύψει ακόμη την ταυτότητά της, εκπροσωπεί η δικηγόρος διασήμων Γκλόρια Όλρεντ (Brigitte Daguerre), η οποία εκπροσωπεί επίσης μια από τις γυναίκες που ισχυρίζονται ότι είχαν σχέσεις με τον άσσο του γκολφ, Τάιγκερ Γουντς.

Σε μια δήλωσή της, η Όλρεντ περιγράφει την πελάτισσά της ως "ένα όμορφο μοντέλο και επιχειρηματία", την οποία κυνήγησε πολύ ο Τζέσε. Λέει μάλιστα ότι πολύ σύντομα θα αποκαλύψει την ταυτότητά της.

Όσο για το αν υπάρχουν ανάλογα αποδεικτικά στοιχεία για τη σχέση αυτή, η Όλρεντ λέει πως έχει στα χέρια της "εκατοντάδες μηνύματα κινητού, emails, και φωτογραφίες" που υποστηρίζουν τον ισχυρισμό του περίπου ενός χρόνου δεσμού.

Για όλα αυτά, ο Τζέσε Τζέιμς δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο. Ούτε βέβαια και κάποιος εκπρόσωπός του.