Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Νταλάρα

19.03.2010
Ο δημοφιλής τραγουδιστής, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στο πλευρό του ασθενούς αδερφού του, που δίνει δύσκολη μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στο πλευρό του ασθενούς αδερφού του, που δίνει δύσκολη μάχη με την επάρατη νόσο.

Κρίσιμη κατάσταση
Ο Γιώργος Νταλάρας με το ήθος και την αξιοπρέπεια που τον διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια δεν άφησε ούτε στιγμή να φανεί ο πόνος του και εξακολουθεί να ανεβαίνει στη σκηνή του «Polis Theater», προσπαθώντας να κρύψει τη θλίψη που έχει στην ψυχή του και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Η κατάσταση του αδερφού του είναι δύσκολη, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες, καθώς θέλει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αυτή την άσχημη περιπέτεια.

Επίσκεψη στο Άγιο Όρος
Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον αδερφό του δημοφιλούς καλλιτέχνη πριν από λίγο καιρό να επισκέφτηκε το Άγιο Όρος. Έμεινε για αρκετό διάστημα σε ένα κελί ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα των μοναχών. Μόλις επέστρεψε όμως στην Αθήνα, αναγκάστηκε να μπει αμέσως στο νοσοκομείο, καθώς η ασθένεια τον έχει εξουθενώσει.

Η είδηση όπως ήταν αναμενόμενο έπεσε σαν κεραυνός στην οικογένεια του τραγουδιστή και στο στενό του περιβάλλον. Όλοι μιλάνε για έναν άνθρωπο χαμογελαστό και ευδιάθετο, που πάντα είχε έναν καλό λόγο να πει για όλους.

Η σχέση του Γιώργου Νταλάρα με τον αδερφό του είναι ιδιαίτερη και έχει μεγάλη αδυναμία ο ένας στον άλλο.

Άλλωστε, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Άννα βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό του.