Απονομή βραβείων

09.03.2010
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής βραβείων που ξεκίνησε για 1η χρονιά ο ταξιδιωτικός οργανισμός Μanessis με την ονομασία Manessis Top 10 Hotels.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής βραβείων που ξεκίνησε για 1η χρονιά ο ταξιδιωτικός οργανισμός Μanessis με την ονομασία Manessis Top 10 Hotels. Tο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη φιλοξένησε την εκδήλωση, η οποία συνδυάστηκε με τον εορτασμό των 22 ετών επιτυχημένης πορείας της εταιρείας. Στην απονομή παραβρέθηκαν επιχειρηματίες από τον ευρύτερο χώρο του τουρισμού, στελέχη ξενοδοχείων, ταξιδιωτικών γραφείων και αεροπορικών εταιρειών, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και φορείς του τουρισμού, οι οποίοι σε ιδιαίτερα οικείο και φιλικό κλίμα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για την πορεία του κλάδου. Την απονομή τίμησε με την παρουσία του ο γενικός γραμματέας Τουριστικής Ανάπτυξης Γεώργιος Πουσσαίος. Τα Manessis Top 10 Hotels βρίσκονται μεταξύ των πρώτων σε κύκλο εργασιών ξενοδοχείων που συνεργάζονται με τον ταξιδιωτικό οργανισμό και επομένως μεταξύ των πρώτων στην προτίμηση των πελατών.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη σοπράνο Τζίνα Φωτεινοπούλου, ενώ παρουσιάστρια ήταν το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός Όλγα Φαρμάκη.