"Καθαρή" αποδείχθηκε η Μπρίτανι Μέρφι

26.02.2010
Οριστικό τέρμα στις φήμες που υποστήριζαν το αντίθετο βάζει το τελευταίο ανακοινωθέν από το γραφείο του Ιατροδικαστή του Λος Άντζελες, σύμφωνα με το οποίο δεν υπήρξαν καθόλου σημάδια αλκοόλ ή ναρκωτικών στο σώμα της άτυχης ηθοποιού, η οποία δεν ήταν ούτε και επικίνδυνα αδύνατη.



Οριστικό τερμα στις φήμες που υποστήριζαν το αντίθετο βάζει το τελευταίο ανακοινωθέν από το γραφείο του Ιατροδικαστή του Λος Άντζελες, σύμφωνα με το οποίο δεν υπήρξαν καθόλου σημάδια αλκοόλ ή ναρκωτικών στο σώμα της άτυχης ηθοποιού, η οποία δεν ήταν ούτε και επικίνδυνα αδύνατη.

Η ολοκληρωμένη αναφορά δημοσιεύτηκε την Πέμπτη και υπογραμμίζει ότι στον οργανισμό της Μπρίτανι Μέρφι (Brittany Murphy) βρέθηκαν μεν ανεβασμένα ποσοστά Vicodin καθώς και κλασικών φαρμάκων που χρησιμοποιούνται στο κοινό κρυολόγημα, όχι όμως άλλες, παράνομες ουσίες.

Συγκεκριμένα, διαβάζουμε τα εξής: "Δεν υπάρχει κανένα ιστορικό κατάχρησης αλκοόλ ή ναρκωτικών. Η συνολική εικόνα του σώματος συμφωνεί απόλυτα με τα καταγεγραμμένα στοιχεία των 1,65 μ. ύψους και 43 κιλών βάρους που υπήρχαν, ενώ την ίδια στιγμή φαίνεται καλά γυμνασμένο, με φυσιολογική γράμμωση, αδύνατο, αλλά όχι καχεκτικό".

Νωρίτερα αυτό τον μήνα, ο ιατροδικαστής είχε δηλώσει ότι η βασική αιτία του θανάτου της 32χρονης Μπρίτανι ήταν η πνευμονία σε συνδυασμό με πολλαπλή λήψη φαρμάκων. Στη δήλωσή του συμπλήρωνε ότι ο θάνατός της ήταν ατύχημα αλλά θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Η αστυνομία έχει επανειλημμένα αποκλείσει την περίπτωση δολοφονικής ενέργειας.

Η αδικοχαμένη Μέρφι, βρέθηκε αναίσθητη στο μπάνιο του σπιτιού της, στις 20 Δεκεμβρίου. Παρά τις προσπάθειες του συζύγου της Σάιμον Μόντζακ (Simon Monjack) και της μητέρας της Σάρον (Sharon), δεν συνήλθε ούτε στιγμή.