Άσλεϊ Κόουλ: η πεθερά, το σεξ και τα φράγκα

25.02.2010
Ο όρκος σιωπής που έδωσαν η Σέριλ (Cheryl) και ο Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole) σχετικά με το πώς θα αντιμετωπίσουν το θέμα του γάμου τους που παραπαίει, φαίνεται πως καταπατήθηκε από δικούς τους ανθρώπους.


Ο όρκος σιωπής που έδωσαν η Σέριλ (Cheryl) και ο Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole) σχετικά με το πώς θα αντιμετωπίσουν το θέμα του γάμου τους που παραπαίει, φαίνεται πως καταπατήθηκε από δικούς τους ανθρώπους.

Φίλοι του άπιστου ποδοσφαιριστή κατηγόρησαν την πεθερά του ότι εκείνη φταίει για τον χωρισμό, υποστηρίζοντας ότι τους είχε πει πως η σεξουαλική ζωή του με την Σέριλ κατέληξε σταδιακά στο... μηδέν από τη στιγμή που η μαμά της πήγε να ζήσει μαζί τους στην 6 εκατομμυρίων λιρών έπαυλή τους.

Καθώς ο γάμος τους βρισκόταν ήδη κρίση, ο Άσλεϊ λέγεται ότι περνούσε μέχρι και 6 ώρες κάθε νύχτα παίζοντας παιχνίδια στο βίντεο με φίλους, όπως ο Τζον Τέρι (John Terry) της Τσέλσι και ο πρώην συμπαίκτης του Σον Ράιτ-Φίλιπς (Shaun Wright-Phillips).

Η μητέρα της Σέριλ, Τζόαν Κάλαχαν (Joan Callaghan) μετακόμισε στο 9 δωματίων σπίτι τους στο Χάρτμορ για να μπορεί να ρίχνει καμιά ματιά στην κόρη της ύστερα από την πρώτη κατηγορία περί απιστίας του γαμπρούλη της με την ξανθιά κομμώτρια Έιμι Γουόλτον (Aimee Walton), τον Ιανουάριο του 2008.

Η 50χρονη κυρία Κάλαχαν μπορεί να είναι περίπου 10 πόντους πιο κοντή από την κόρη της, αλλά ό,τι της λείπει σε ύψος, το έχει σε... προσωπικότητα. Γνωστή σε φίλους και συγγενείς ως "ρουκέτα τσέπης" ("pocket rocket"), είναι απίστευτα υπερπροστατευτική απέναντι στην κόρη της, όπως βέβαια, και περήφανη για εκείνη.

Τελικά όμως, οι εξωσυζυγικές σχέσεις που λέγεται ότι είχε ο Άσλεϊ με τουλάχιστον πέντε γυναίκες οδήγησαν στη διάλυση του σχεδόν 4χρονου γάμου του με την 26χρονη τραγουδίστρια και κριτή του X-Factor, όπως ανακοινώθηκε σε δημοσιεύματα την περασμένη εβδομάδα.

Πηγές κοντινές στον 29χρονο άσσο του ποδοσφαίρου δήλωσαν ότι ο ίδιος προσπάθησε πολύ να στηρίξει την εικόνα ενός καταπιεσμένου συζύγου, με σκοπό να ρίξει στάχτη στα μάτια των πάντων. "Η Σέριλ και ο Άσλεϊ σχεδόν δεν βλέπονταν μεταξύ τους τους τελευταίους μήνες", μετέφεραν.

Και συνέχισαν ως εξής: "Εκείνος έλειπε πολύ καιρό με την Τσέλσι και εκείνη ήταν απασχολημένη με το X-Factor και την καριέρα της. Ο Άσλεϊ έλεγε ότι παλιά είχαν μια αυθόρμητη και φυσιολογική σεξουαλική ζωή με την Σέριλ, αλλά με την μητέρα της στο σπίτι τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα.

"Ακόμη και όταν ήταν και οι δύο στο σπίτι, εκείνη θα έμενε ως αργά βλέποντας τηλεόραση μαζί με την μητέρα της και εκείνος τελικά πήγαινε στο κρεβάτι μόνος. Σκοτώνει το πάθος η παρουσίας της μαμάς στο σπίτι, όπως και να το δεις.

"Ο Άσλεϊ είπε ότι η σεξουαλική τους ζωή σταδιακά κατέληξε στο... καθόλου. Αναγνωρίζει ότι και εκείνος έχει φταίξει, αλλά ο γάμος δεν ήταν καλός".

Η οικογένεια της Σέριλ έσπευσε να την τυλίξει με αγάπη προσφέροντάς της απεριόριστη συμπαράσταση.

Ο αδελφός της, Άντριου (Andrew) δήλωσε μιλώντας για εκείνη: "Παραείναι καλή για έναν άπιστο σαν τον Άσλεϊ. Κάνουμε τα πάντα για να τη βοηθήσουμε. Είναι πολύ γλυκιά και δεν το αξίζει αυτό. Είμαστε δίπλα της και το ξέρει αυτό. Έχει επίσης και μεγάλη στήριξη από τον κόσμο, πράγμα που δεν με ξαφνιάζει φυσικά".

Ακόμη και ο πατέρας της Άσλεϊ, Ρον Κάλεντερ (Ron Callender), ένας εργάτης εργοστασίου που ζει στη Μελβούρνη της Αυστραλίας είπε: "Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει την Σέριλ που παράτησε τον Άσλεϊ".

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, το ζευγάρι ελπίζει σε ένα γρήγορο διαζύγιο το οποίο υπάρχει δυνατότητα να ολοκληρωθεί μέχρι το Μάιο.

Παρόλ' αυτά, πηγές κοντινές στη γνωστή τραγουδίστρια αρνήθηκαν κάτι σχετικό, δηλώνοντας ότι "η Σέριλ δεν έχει δει δικηγόρο ακόμη".

Συγκεκριμένα, ο φίλος που το είπε αυτό, συμπλήρωσε ότι το ζευγάρι αντιμετωπίζει την κατάσταση αυτή περισσότερο ως διάσταση, παρά ως χωρισμό: "Η Σέριλ περνάει λίγο καιρό μόνη της. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτε σε αυτό το σημείο".

Την ίδια στιγμή υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ότι ο Κόουλ, ο οποίος κερδίζει περίπου €100.000 την εβδομάδα, σκέφτεται να ζητήσει βοήθεια από ειδικούς, στο πλαίσιο μιας προσπάθειάς του να πείσει την πληγωμένη γυναίκα του να τον δεχτεί πίσω.

Προς το παρόν, εκείνη βρίσκεται στο σπίτι της με την μητέρα της, φίλους και συγγενείς, και εκείνος είναι στη Γαλλία όπου του "φτιάχνουν" τον σπασμένο του αστράγαλο.

Νωρίτερα αυτό τον μήνα, το μοντέλο Σόνια Γουάιλντ (Sonia Wild) αποκάλυψε πως αντάλλασε γυμνές φωτογραφίες με τον ποδοσφαιριστή μέσω κινητού τηλεφώνου. Εκείνος υποστήριξε ότι είχε χαρίσει το κινητό του -μαζί με τις εν λόγω φωτογραφίες(!)- σε φίλο.

Η γραμματέας Βίκι Γκάφ (Vicki Gough) -με τη σειρά της- μίλησε για τις δύο φορές που έκανε σεξ με τον Κόουλ το 2008.

Την περασμένη εβδομάδα, η Αν Κόρμπιτ (Ann Corbitt) ισχυρίστηκε ότι είχε σεξ μαζί του σε ξενοδοχείο του Σιάτλ τον περασμένο Ιούλιο.

Ωστόσο, και παρότι επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά των Κόουλ δεν υπήρξε ακόμη, ένα ακόμη θέμα παραμένει ανοικτό και αφορά το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας που υπολογίζεται ότι φτάνει τα €23.000.000.

Εκτός από το σπίτι τους, που έχουμε ήδη αναφέρει, ο Άσλεϊ έχει ένα διαμέρισμα αξίας €510.000 στο Βόρειο Λονδίνο και ένα στο Ντουμπάι, το οποίο αγόρασε το 2003, όταν ήταν ακόμη στα σχέδια για σχεδόν €940.000. Με την οικονομική κρίση όμως στην ευρύτερη περιοχή, σήμερα η αξία του δεν ξεπερνά τα €570.000.

Το ζευγάρι έκανε πάντα ακριβά δώρα ο ένας στο άλλον. Ο Άσλεϊ έχει ένα διαμαντένιο σκουλαρίκι του Στίβεν Γουέμπστερ, δώρο της Σέριλ για τον γάμο τους και στοίχισε περίπου €96.000 και πολλά ρολόγια. Ξεχωρίζουν ένα διαμαντένιο Cartier Santos 100 αξίας €28.000, ένα χρυσό Franck Muller των €96.000 και ένα Rolex των €28.000 επίσης.

Εκείνη, φορά δύο διαμαντένια δαχτυλίδια που σίγουρα θα κρατήσει ενώ υπάρχει και η τεράστια διαμαντένια βέρα της σε σήμα καρδιάς που κόστισε περίπου €170.000. Επίσης, το δαχτυλίδι με το κίτρινο, τετράγωνο διαμάντι που της χάρισε μετά την πρώτη ρωγμή στη σχέση τους, αξίζει περισσότερο από €180.000, για να μην αναφερθούμε στα άπειρα ρολόγια, κολιέ και σκουλαρίκια που έχει λάβει κατά καιρούς.

Ο Άσλεϊ αγαπά πολύ τα αυτοκίνητα με πρώτη στις προτιμήσεις του μια Lamborghini Gallardo, αξίας περίπου €130.000. Έχει ακόμη μια Bentley των €227.000 και δύο Range Rover των €90.000 το καθένα.

Για την πρώτη τους επέτειο, είχε αγοράσει μια Bentley των €170.000 για την Σέριλ, αλλά εκείνη την βρήκε υπερβολική και τελικά της πήρε κοσμήματα του οίκου Cartier.

Γενικότερα, υπολογίζεται ότι η προσωπική περιουσία του Άσλεϊ φτάνει τα €21.000.000 και της Σέριλ τα €10.000.000.

Ο καιρός θα δείξει τι θα γίνει τελικά.

Ένα όμως φαίνεται να είναι σίγουρο και αυτό αφορά το μέλλον των δύο αγαπημένων Τσιουάουα της Σέριλ, της Κόκο και του Μπάστερ. Με δεδομένο το ότι ο Άσλεϊ δεν εκτίμησε ποτέ ιδιαίτερα το γεγονός ότι η γυναίκα του επέτρεπε στους μικρούς τετράποδους φίλους της να κοιμούνται στο κρεβάτι μαζί τους, πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι το αύριο των δύο σκυλιών βρίσκεται μαζί με τη... μαμά τους.