Λίντσεϊ Λόχαν: "Ίσως τα ξαναβρούμε με τη Σαμ"

25.02.2010
Η 23χρονη ηθοποιός περιέγραψε τη σχέση της με την 32χρονη DJ ως "πραγματικά τρομακτική", αλλά είπε ότι ακόμη την αγαπάει και ελπίζει να τα ξαναβρούν.


Η 23χρονη ηθοποιός περιέγραψε τη σχέση της με την 32χρονη DJ ως "πραγματικά τρομακτική", αλλά είπε ότι ακόμη την αγαπάει και ελπίζει να τα ξαναβρούν.

Κάνοντας έναν σπάνιο απολογισμό της 18μηνης σχέσης της με τη Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson), η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) είπε στην βρετανική εφημερίδας "Sun" ότι εκείνη ήταν η μοναδική γυναίκα για την οποία ένιωσε ποτέ τέτοιου είδους έλξη.

"Ήταν μεγάλο θέμα για μένα γιατί καμία σχέση μου μέχρι τότε δεν ήταν τόσο δημόσια. Και ήταν και με γυναίκα για πρώτη φορά. Ήταν πραγματικά τρομακτικό για μένα. Αλλά δεν με ένοιαζε επειδή την αγαπούσα", είπε συγκεκριμένα η Λόχαν.

"Αν δεν ήταν η Σαμάνθα, πιθανότατα θα ήμουν με κάποιο αγόρι. Εκείνη είναι η μοναδική γυναίκα που μου άρεσε με αυτό τον τρόπο. Αγαπιόμαστε. Δεν αποκλείεται να τα ξαναβρούμε. Δεν ξέρω", συνέχισε.

Το ζευγάρι χώρισε τον Απρίλιο του 2009 ύστερα από μερικούς θυελλώδεις μήνες κατά τους οποίους η Λίντσεϊ εμφανιζόταν με δάκρυα στα μάτια ύστερα από εξόδους της με τη Σαμ. Η Λόχαν είπε ότι χώρισαν επειδή η οικογένεια και οι φίλοι της Ρόνσον δεν ενέκριναν την ίδια και το ότι την ακολουθούσαν παντού και πάντα οι παπαράτσι. Συνέχισε όμως λέγοντας ότι εκείνες ζουν στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών στο Λος Άντζελες και ότι είναι ακόμη σε επαφή.

Η Λόχαν μίλησε στη "Sun" και για την εξάρτησή της από το αλκοόλ, την κοκαΐνη και άλλα ναρκωτικά, λέγοντας ότι "χτύπησε πάτο" το 2007 όταν ο πατέρας της, με τον οποίο δεν είχαν καλές σχέσεις έτσι κι αλλιώς, ξεκίνησε να μιλάει στα MME για την κόρη του.

"Έκανα κατάχρηση σε διάφορες ουσίες αλλά αυτό δεν ήταν η απάντηση στα προβλήματά μου. Προσπαθούσα απλά να τα καλύψω πίσω από το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και άλλες παραισθησιογόνες ουσίες", είπε στην εφημερίδα.

Η Λόχαν είπε ότι ήταν τόσο τρομοκρατημένη από τον εαυτό της που ζήτησε η ίδια να μπει για αποτοξίνωση την πρώτη φορά. Στη συνέχεια βέβαια, πήγε άλλες δύο φορές, αφού συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης και οδηγώντας υπό την επήρεια το 2007, επίσης.
Η Λίντσεϊ, η οποία είναι ακόμη υπό επιτήρηση, είπε στη "Sun" ότι τώρα έχει "καθαρίσει".

Συμπλήρωσε όμως το εξής: "Επιτρέπεται να πίνω τώρα, αλλά ξέρω τα όριά μου. Υπάρχουν συγκεκριμένες καταστάσεις όπου έχω υποχρεώσεις. Δεν υπάρχει λόγος να πίνω, έτσι και αλλιώς, γιατί δεν θέλω να νιώθω χάλια το επόμενο πρωί", είπε.