Κινδυνεύει στο σπίτι της η Πάρις Χίλτον

14.10.2010
Δεν έχουν περάσει ούτε δύο μήνες από το περιστατικό που αναστάτωσε την 29χρονη κοσμική κληρονόμο όταν ένας διαρρήκτης προσπάθησε να μπει στο σπίτι της απειλώντας τη με δύο μαχαίρια και εμφανίστηκε και δεύτερος.


Δεν έχουν περάσει ούτε δύο μήνες από το περιστατικό που αναστάτωσε την 29χρονη κοσμική κληρονόμο όταν ένας διαρρήκτης προσπάθησε να μπει στο σπίτι της απειλώντας τη με δύο μαχαίρια και εμφανίστηκε και δεύτερος.

Μάλλον πρέπει να ελέγξει καλύτερα το θέμα της ασφάλειας στην υπερπολυτελή κατοικία της στο Λος Άντζελες η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) αφού την Τρίτη το βράδυ χρειάστηκε ξανά η επέμβαση της αστυνομίας για να συλλάβει έναν εισβολέα ο οποίος αφού κατάφερε να περάσει από την πύλη ανενόχλητος έφτασε μέχρι την κεντρική είσοδο του σπιτιού της.

Ο παρείσακτος πλησίασε στη βίλα της Πάρις, η οποία έλειπε εκείνη τη στιγμή, πάνω στο ποδήλατό του. Όταν έγινε αντιληπτός προσπάθησε να διαφύγει αλλά τελικά οι φρουροί της Χίλτον κατάφεραν να τον κρατήσουν μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Στη συνέχεια, ο Τζέιμς Ρέινφορντ (James Rainford) όπως είναι το όνομά του εισβολέα, μεταφέρθηκε στο κοντινό αστυνομικό τμήμα όπου κρατήθηκε με την εγγύηση να ορίζεται στα $20.000 (€14.000).

Ο Ρέινφορντ ισχυρίστηκε ότι γνώριζε την Πάρις, αλλά πηγές κοντά στην διάσημη κληρονόμο υποστηρίζουν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Το άλλο, όχι και τόσο μακρινό περιστατικό που ταλαιπώρησε την Χίλτον συνέβη μία μέρα του Αυγουστου γύρω στις 6:30 τα ξημερώματα, όταν ένας άντρας χτυπούσε με δύναμη τα παράθυρα, χωρίς όμως ποτέ να καταφέρει να μπει μέσα στο σπίτι.

Λίγο μετά το συμβάν η Πάρις ανέβασε στο Twitter της μια φωτογραφία των αστυνομικών την ώρα που συλλαμβάνουν τον Παράντα έξω από το σπίτι τις με τη λεζάντα: "Τόσο τρομακτικό, μόλις ξύπνησα από έναν τύπο που προσπαθούσε να μπει μέσα στο σπίτι μου κρατώντας δύο μαχαίρα. Οι αστυνομικοί είναι εδώ και τον συλλαμβάνουν".

Κατά τα άλλα, η νεαρή Χίλτον φαίνεται ότι άφησε ήδη πίσω της το συμβάν -όπως και την πρόσφατη περιπέτεια της σύλληψής της για κατοχή κοκαΐνης- και παραβρέθηκε απαστράπτουσα μαζί με την αδελφή της Νίκι (Nickie) στην πρεμιέρα του "Real Housewives".

Στη φετινή σεζόν του τηλεοπτικού ριάλιτι πρωταγωνιστούν οι δύο αδελφές της μητέρα της, Κάθι Χίλτον (Kathy Hilton), Κάιλ (Kyle) και Κιμ Ρίτσαρντς (Kim Richards).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα