Η Καγιά ντύθηκε νυφούλα

15.10.2010
Εδώ και πέντε χρόνια την... πάντρευαν τα ΜΜΕ τη Βίκυ Καγιά με τον Νίκο Κριθαριώτη. Τελικά, η 10-10-2010 ήταν η μεγάλη μέρα για την παρουσιάστρια και τον αγαπημένο της, που παντρεύτηκαν την περασμένη Κυριακή στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου στο Λαγονήσι, στο κτήμα της οικογένειας Τσάκου, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η συγκίνηση του ζευγαριού ήταν μεγάλη, όχι μόνο για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους, αλλά γιατί το οικογενειακό αυτό εκκλησάκι χτίστηκε στη μνήμη του πατέρα του γαμπρού. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, καθώς το ζευγάρι είχε αποφασίσει το μυστήριο να πραγματοποιηθεί σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο με ελάχιστους φίλους και να μη δημοσιευτεί καμία φωτογραφία.

Η Βίκυ Καγιά έλαμπε στο νυφικό της, που σχεδίασε η αδερφή του γαμπρού και πολύ καλή φίλη της Σήλια Κριθαριώτη. Μια πολύ σικάτη και σέξι δημιουργία που αναδείκνυε το υπέροχο σώμα της Βίκυς και συζητήθηκε πολύ από τους λιγοστούς προσκεκλημένους. Αν και μέχρι την τελευταία στιγμή η νύφη έτρεχε με τις προετοιμασίες του «Νext Top Model 2», έλαμψε δείχνοντας πόσο ερωτευμένη είναι. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η φωτογράφος Καλλιόπη, η Δέσποινα Καμπούρη με το σύντροφό της Βαγγέλη Ταρασιάδη, ο Δημήτρης Κοντόπουλος και η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα. Κουμπάροι ήταν ο Θεόφιλος Τζιώτης και ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος.

Πάντως, συζητήθηκε πολύ η απουσία της Νατάσας Θεοδωρίδου, φουντώνοντας ξανά τις φήμες για το τι τρέχει στη σχέση της με τον Θεόφιλο Τζιώτη.

Παρόλο που η Βίκυ Καγιά έχει δηλώσει ότι δεν είναι έγκυος, όλοι ευχήθηκαν στο ζευγάρι πολύ γρήγορα να σφραγίσει την ευτυχία του με ένα παιδάκι.