Μικρούτσικος - Ρουμπέση: Mε SMS στις ερημιές...

22.02.2010
Ο Ανδρέας δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα και το σίριαλ «Μικρούτσικος - Ρουμπέση» καλά κρατεί!

Ο Ανδρέας δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα και το σίριαλ «Μικρούτσικος - Ρουμπέση» καλά κρατεί!

Μετά το ξέσπασμά της και την αποκάλυψη ότι η η πραγματική αιτία του χωρισμού τους ήταν ένα τρίτο πρόσωπο η Δήμητρα είναι ανένδοτη. Δεν αφήνει κανένα περιθώριο επανασύνδεσης. Αλλά ο Ανδρέας επιμένει...

Τι κι αν προσπαθεί εδώ και μέρες να επικοινωνήσει μαζί της; Κανένα αποτέλεσμα! Όσα SMS και αν της στέλνει καθημερινά, όσες φορές και αν την έχει πάρει στο τηλέφωνο, σιωπή... Η Δήμητρα δεν λυγίζει και δεν απαντάει ποτέ.

Ακόμη και το «βαρύ πυροβολικό» επιστρατεύτηκε! Ο Ανδρέας ζήτησε από το γιο του, τον Στέργιο, ο οποίος διατηρεί με τη Δήμητρα άριστες σχέσεις, να επικοινωνήσει μαζί της και να της πει ότι την ψάχνει. Μάταιος ο κόπος του! Υποψιασμένη για το τι συμβαίνει, δεν απαντάει ούτε σε αυτόν.

Η πρώην αεροσυνοδός και πλέον TV persona θέλει να καταλαγιάσουν όσα συμβαίνουν γύρω από το χωρισμό τους και να συνεχίσει τη ζωή της σε άλλο επίπεδο. Θέλει να γυρίσει σελίδα και να αφήσει πίσω της το παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Ανδρέα, ο γνωστός παρουσιαστής δεν επιθυμεί κάτι παραπάνω από μια συζήτηση, ώστε να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Θέλει να βρεθεί με την πρώην σύζυγό του και να δώσουν αμοιβαίες εξηγήσεις. Αυτή την ευκαιρία όμως η Δήμητρα τουλάχιστον ακόμα δεν φαίνεται διατεθειμένη να του τη δώσει.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ