Kαι οι άντρες κλαίνε!

23.02.2010
Τι κι αν λένε ότι οι άντρες είναι άτρωτοι και σκληροί; Έχουν κι αυτοί την ευαίσθητη πλευρά τους και συχνά τους βλέπουμε να κλαίνε ή να δακρύζουν. Επώνυμοι άντρες μας αποκαλύπτουν τι τους συγκίνησε, τι τους πόνεσε, τι τους άγγιξε και τους έκανε να δακρύσουν, αποδεικνύοντας ότι το ρητό «και οι άντρες κλαίνε» είναι πέρα για πέρα αληθινό!

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Τι κι αν λένε ότι οι άντρες είναι άτρωτοι και σκληροί; Έχουν κι αυτοί την ευαίσθητη πλευρά τους και συχνά τους βλέπουμε να κλαίνε ή να δακρύζουν. Επώνυμοι άντρες μας αποκαλύπτουν τι τους συγκίνησε, τι τους πόνεσε, τι τους άγγιξε και τους έκανε να δακρύσουν, αποδεικνύοντας ότι το ρητό «και οι άντρες κλαίνε» είναι πέρα για πέρα αληθινό!

Χρήστος Μενιδιάτης: Συγκίνηση για τον πατέρα του
Ο γιος του Μιχάλη Μενιδιάτη είναι ένας νέος τραγουδιστής που ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του. Ο ίδιος μας εξομολογήθηκε ότι μία φορά στη ζωή του έχει συγκινηθεί πολύ και ήταν όταν συνάντησε μουσικά τον πατέρα του στην πίστα.

«Θυμάμαι ότι τραγουδούσα στο νυχτερινό κέντρο και είχε έρθει ο πατέρας μου να με δει. Όταν ανέβηκε στην πίστα και τραγουδήσαμε μαζί, συγκινήθηκα πάρα πολύ και έκλαψα. Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα», μας είπε.

Γιάννης Πάριος: Δάκρυα για την... Πάρο
Ο τραγουδιστής του έρωτα και της αγάπης είναι γνωστός για την ευαισθησία του. Όπως και για τη λατρεία του για το νησί του, την Πάρο! Έτσι, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στην εκδήλωση που είχε γίνει προς τιμήν του, στην οποία οι Παριανοί του ανακοίνωσαν ότι θα δώσουν το όνομά του σε δρόμο του νησιού. Γιάννης

Αϊβάζης: Έκλαψε για την κόρη του
Ο νεαρός ηθοποιός έχει γίνει ακόμα πιο ευαίσθητος και τρυφερός από τότε που απόκτησε τη μικρή Ισμήνη. Όπως εξομολογήθηκε στο ΛΟΙΠΟΝ, θυμάται ότι η μοναδική φορά που έκλαψε ήταν φυσικά η μέρα που αντίκρισε το πρόσωπο του μωρού του. «Φυσικά και έκλαψα τη μέρα που γεννήθηκε η κόρη μου.

Ήταν η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου», μας είπε ο γοητευτικός ηθοποιός.

Δαβίδ Σαμαράς: Ακόμα και με ένα τραγούδι συγκινείται
Το γνωστό μοντέλο παραδέχεται ότι είναι ευαίσθητος και ευσυγκίνητος. Έτσι, μπορεί να κλάψει όταν κάτι αγγίξει το συναίσθημά του.

«Μπορώ να κλάψω πολύ εύκολα με μια ταινία, με μια σκέψη που θα κάνω ή με ένα τραγούδι που θα μου ξυπνήσει έντονα συναισθήματα».

Κώστας Φραγκολιάς: Όταν τον πληγώνουν, κλαίει
Ο ηθοποιός, μοντέλο και παρουσιαστής των ρεκόρ Γκίνες μας είπε ότι δεν κλαίει στην καθημερινότητά του, αλλά μπορεί να κλάψει αν δει κάποια ταινία με συγκινητικό τέλος.

«Μπορεί να κλάψω με μια ταινία. Έκλαψα όταν αισθάνθηκα να χάνω τον έλεγχο των πραγμάτων ή όταν κάποιος με πλήγωσε πολύ».

Λευτέρης Πανταζής: Τον συγκινούν οι θαυμαστές του
Είναι ένας άνθρωπος που εδώ και πολλά χρόνια απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου. Κι εκείνος όμως όταν ανεβαίνει στην πίστα, δίνει όλο του τον εαυτό. Τον ρωτήσαμε αν έχει κλάψει και, όπως μας είπε, «όποιος άντρας δεν παραδέχεται τις ευαισθησίες του είναι εγωιστής». Με μελαγχολία θυμάται ένα βράδυ, που ενώ βρισκόταν στην πίστα, συγκινήθηκε από τους θαυμαστές και τους φίλους του που βρίσκονταν στο νυχτερινό κέντρο.

«Θυμάμαι ότι στο πρώτο τραπέζι ήταν ένας φίλος μου, γνωστός επιχειρηματίας, που δεν ζει πια. Η παρουσία του, η φιλία μας, τα σφηνάκια που ήπιαμε παρέα με έκαναν να συγκινηθώ και όταν ανέβηκα να τραγουδήσω, άρχισα να κλαίω. Λίγο τα λόγια και η ιστορία του τραγουδιού, λίγο οι φίλοι που ήταν κοντά μου, η συγκίνησή μου μεγάλωνε καθώς τραγουδούσα. Είχαν βγει έξω τα αφεντικά και οι άλλοι τραγουδιστές και άρχισαν να με χειροκροτούν. Εγώ συνέχισα να κλαίω. Ήταν μια στιγμή που τη θυμάμαι ακόμα».

Γιάννης Παπαθανάσης: Πλήγμα ο θάνατος  της γιαγιάς του
Έγινε γνωστός στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του σε διαφήμιση, με τη χαρακτηριστική ατάκα «για τη φουκαριάρα τη μάνα μου». Στο ΛΟΙΠΟΝ αποκάλυψε τα γεγονότα που τον στιγμάτισαν και τον έφτασαν στο σημείο να κλάψει.

«Ήταν οι θάνατοι του παππού και της γιαγιάς μου πριν από 7 χρόνια. Ήταν ουσιαστικά οι άνθρωποι που με μεγάλωσαν και η απώλειά τους μου στοίχισε πολύ. Ήταν οι γονείς της μητέρας μου και πέθαναν με διαφορά 6 μηνών. Πρώτα έφυγε ο παππούς μου και 6 μήνες μετά η γιαγιά μου, από τη στεναχώρια της. Ακόμα τους σκέφτομαι με νοσταλγία», μας εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός και η συγκίνηση ήταν έκδηλη στη φωνή του.

Λούκας Γιώρκας: Είναι ευαίσθητος,  αλλά δεν το δείχνει
Ο νικητής του περσινού «X-Factor» μας είπε ότι αν και δεν θα τον δούμε ποτέ να κλαίει δημόσια, είναι πολύ ευαίσθητος και έχει κλάψει πολλές φορές μόνος του σε προσωπικές του στιγμές. Πιστεύει άλλωστε ότι οι άντρες σαφώς και κλαίνε, απλώς είναι πιο εγωιστές σε σχέση με τις γυναίκες για να κλάψουν μπροστά σε άλλους. Όπως μας εξομολογήθηκε, έκλαψε κάποτε βλέποντας μια ταινία που τον συγκίνησε πολύ.

«Πριν από ένα χρόνο παρακολουθούσα μια ταινία στην τηλεόραση και συγκινήθηκα πολύ, καθώς το μήνυμά της ήταν η ανιδιοτελής αγάπη του γονιού απέναντι στο παιδί του. Τότε αμέσως έκανα το συνειρμό και συνειδητοποίησα τι έκαναν οι γονείς μου και για μένα και έκλαψα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ