Το μυστικό της ευτυχίας τους

19.02.2010
Μπορεί τα διαζύγια να είναι στη μόδα και να μονοπωλούν αυτή την περίοδο τη δημοσιότητα, πολλά ζευγάρια όμως, όχι απλώς αντέχουν στο χρόνο, αλλά κρατάνε και την οικογενειακή τους ευτυχία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Μπορεί τα διαζύγια να είναι στη μόδα και να μονοπωλούν αυτή την περίοδο τη δημοσιότητα, πολλά ζευγάρια όμως, όχι απλώς αντέχουν στο χρόνο, αλλά κρατάνε και την οικογενειακή τους ευτυχία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλα, πάλι, αν και δεν είναι πολύ καιρό μαζί, έχουν βρει μικρά «μυστικά» που τονώνουν την καθημερινότητά τους!

Σπάνια δουλεύουν μαζί
Είναι πολλά χρόνια ζευγάρι και εξακολουθούν να είναι ερωτευμένοι όπως τον πρώτο καιρό. Ποιο είναι το μυστικό του Βλαδίμηρου Κυριακίδη και της Έφης Μουρίκη; Φροντίζουν να δουλεύουν μαζί στο σανίδι ή στα πλατό όσο πιο σπάνια γίνεται, καθώς τα διαφορετικά επαγγελματικά πλάνα, όπως έχουν οι ίδιοι δηλώσει, τους κάνουν να νιώθουν καλύτερα.

Βόλτες στο Πόρτο Ράφτη
Εκείνη πρόβες και μετά θέατρο, εκείνος πολλές ώρες στο γραφείο και στις αίθουσες των δικαστηρίων. Κι όμως, όταν βρίσκονται στο πανέμορφο εξοχικό τους, αφήνουν πίσω όλες τις εντάσεις της καθημερινότητας. Ζωή Λάσκαρη και Αλέξανδρος Λυκουρέζος έχουν βρει τον προσωπικό τους παράδεισο στο Πόρτο Ράφτη. Περίπατοι, ανάγνωση βιβλίων και, φυσικά, καθημερινά μπάνια στη θάλασσα το καλοκαίρι.

Όμορφες βραδιές σε ταβερνάκια
Είναι αυτό που λέμε «σχέση ζωής». Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα φοιτητικά τους χρόνια, ερωτεύτηκαν παράφορα και από τότε είναι αχώριστοι, χωρίς να έχουν δώσει το παραμικρό δικαίωμα για την προσωπική τους ζωή. Γιάννης Μπέζος και Ναταλία Τσαλίκη, όταν δεν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις στο θέατρο ή στην τηλεόραση, τρελαίνονται για ταξίδια στο Λονδίνο, προκειμένου να παρακολουθήσουν διάσημες θεατρικές παραστάσεις. Βέβαια, έχουν ιδιαίτερη προτίμηση και στα ταβερνάκια, όπου με καλή συντροφιά και πολύ κέφι ο Γιάννης επιβεβαιώνει την πολύ καλή φωνή του.

Koκούνινγκ και «ψαγμένες» ταινίες
Είναι περισσότερα από 11 χρόνια μαζί και επιστέγασμα του έρωτά τους είναι ο 10χρονος γιος τους Σπύρος. Παρά το γεγονός ότι ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Φαίη Κοκκινοπούλου βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας λόγω των επαγγελματικών τους, αποφεύγουν τις κοσμικές εμφανίσεις. Στον ελεύθερο χρόνο τους προτιμούν να κάτσουν σπίτι και να παρακολουθήσουν ταινίες από το γαλλικό κινηματογράφο αλλά και independent films του αμερικάνικου κινηματογράφου. Όταν όμως ο καιρός είναι καλός, βρίσκουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις οικολογικές τους ανησυχίες.

Λατρεύει τις μακαρονάδες της
Μπορεί η σχέση τους να μη μετράει πολλά χρόνια, αλλά δείχνουν απόλυτα ευτυχισμένοι και το καλοκαίρι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το πείραμα της συγκατοίκησης πέτυχε από την πρώτη στιγμή για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που τον τελευταίο καιρό έχουν μειώσει αισθητά τις κοσμικές εμφανίσεις τους. Ποια είναι η αγαπημένη στιγμή του Γιώργου; Όταν γυρίζει από τη δουλειά και η Φαίη τού έχει μαγειρέψει μακαρονάδα. Αν και τον τελευταίο καιρό δεν την απολαμβάνει τόσο συχνά, καθώς έχει μπει σε αυστηρή δίαιτα ενόψει του γάμου.

Χαλάρωση στην Επίδαυρο
Τα τελευταία χρόνια επισκέπτονται όλο και πιο συχνά το εξοχικό τους στην Αρχαία Επίδαυρο. Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς βρίσκουν εκεί τις ισορροπίες τους μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας. Είναι ένα μέρος που πραγματικά λατρεύει και ο 11χρονος σήμερα γιος τους Δημήτρης.

Τζόκινγκ για δύο
Ένα καλό πρωινό γεύμα και στη συνέχεια τζόκινγκ στους γύρω δρόμους του σπιτιού τους στα βόρεια προάστια! Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου έχουν βρει τον ιδανικό τρόπο, όχι μόνο για να διατηρούνται σε άψογη φόρμα, αλλά και για να ξεκινούν την ημέρα τους με τον καλύτερο τρόπο. Όταν οι υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, προσπαθούν έστω και για μισή ώρα κάθε πρωί να πηγαίνουν για τζόκινγκ! Βόλτες βέβαια κάνουν και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, όταν έχουν μαζί τους τη μικρούλα Ισμήνη, τον καρπό του δυνατού έρωτά τους.

Θέατρο και σινεμά
Εκείνη όλη την ημέρα στον Alpha για την παρουσίαση και την προετοιμασία του «Κους Κους», εκείνος στο θέατρο και στην τηλεόραση ταυτόχρονα. Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης μέσα σε όλα αυτά βρήκαν το χρόνο να συγκατοικήσουν στα βόρεια προάστια κάνοντας «πρόβα γάμου» για τους επόμενους μήνες. Πώς χαλαρώνουν; Με θεατρικές παραστάσεις και σινεμά, όταν έχουν χρόνο, και πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Εξπέρ στην κηπουρική
Μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια έχουν δημιουργήσει η Μπέσυ Μάλφα με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση. Και μπορεί να έχουν συμπρωταγωνιστήσει πολλές φορές σε θέατρο και τηλεόραση, δεν είναι όως κάτι που επιδιώκουν. Το χόμπι τους και η ασχολία που τους γεμίζει και τους δύο είναι η κηπουρική. Έχουν δημιουργήσει έναν πανέμορφο κήπο στο υπέροχο σπίτι τους στην Παιανία και καιρού επιτρέποντος ασχολούνται με τα ζαρζαβατικά και τα λουλούδια τους. Συχνά τους βοηθάνε τα τρία παιδιά τους και ο κουμπάρος τους Στέλιος Μάινας.

Ροκιές στα Εξάρχεια
Στο cafe bar που διατηρούν στα Εξάρχεια χαλαρώνουν και ζουν τον έρωτά τους η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης. Παντρεμένοι εδώ και πολλά χρόνια, έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια και έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές και στο θεατρικό σανίδι («Οι κλέφτες») αλλά και στα πλατό («Ο άγγελός μου, ο διάβολός μου»). Ωστόσο, οι καλύτερες στιγμές και για τους δύο είναι στο σπίτι με τα παιδιά ή ακούγοντας την αγαπημένη τους ροκ μουσική στο μπαράκι τους.