Η σερβιτόρα που έκανε άντρα τον Ντ.Αρκέτ

13.10.2010
Άφωνοι έμειναν οι ακροατές της εκπομπής του Χάουαρντ Στερν (Howard Stern) "Sirius radio show" όταν άκουσαν τον ίδιο τον 39χρονο ηθοποιό να παρεμβαίνει τηλεφωνικά σε συζήτηση που αφορούσε τον χωρισμό του και να ομολογεί -μεταξύ άλλων- τη σχέση του με μία νεαρή "θέλω να γίνω ηθοποιός"-σερβιτόρα, η οποία κατάφερε επιτέλους να ξυπνήσει τον κοιμισμένο ανδρισμό του.


Άφωνοι έμειναν οι ακροατές της εκπομπής του Χάουαρντ Στερν (Howard Stern), "Sirius radio show", όταν άκουσαν τον ίδιο τον 39χρονο ηθοποιό να παρεμβαίνει τηλεφωνικά σε συζήτηση που αφορούσε τον χωρισμό του και να ομολογεί -μεταξύ άλλων- τη σχέση του με μία νεαρή "θέλω να γίνω ηθοποιός"-σερβιτόρα, η οποία κατάφερε επιτέλους να ξυπνήσει τον κοιμισμένο ανδρισμό του.

"Έκανα σεξ μαζί της μια φορά, μπορεί και δύο... και αυτή η σεξουαλική συνεύρεση με έκανε να νιώσω άντρας", παραδέχτηκε στα ξαφνικά ο Ντέιβιντ Αρκέτ (David Arquette) αποκαλύπτοντας ότι η γυναίκα στην οποία οφείλει αυτή την αλλαγή είναι η 28χρονη Τζάσμιν Γουολτζ (Jasmine Waltz).

Και βέβαια, από τη στιγμή που ο ίδιος ο Αρκέτ την "έδωσε" κανονικά, και εκείνη δεν είχε λόγο να μείνει στο σκοτάδι. Τη στιγμή μάλιστα που οι μέχρι τώρα πράξεις της μάλλον το αντίθετο δείχνουν.

Η Τζάσμιν Γουολτζ αναζητά με μεγάλο πάθος τη θέση της στον "ήλιο" και στην προσπάθειά της έχει να παραθέσει τις σύντομες σχέσεις της με τον παρουσιαστή Ράιαν Σίκρεστ (Ryan Seacrest) και τον τραγουδιστή Τζέσε ΜακΚάρτνεϊ (Jesse McCartney), ενώ δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο το περιστατικό που συνέβη στις αρχές του χρόνου όταν κατηγορήθηκε ότι έριξε μπουνιά στην Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) σε καβγά που είχαν για τον πρώην αρραβωνιαστικό της Πάρις Χίλτον (Paris Hilton), Νταγκ Ρέινχαρντ (Doug Reinhardt).

Αφού λοιπόν το πιο πρόσφατο "εισιτήριο" της για τον λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ της έδωσε το πράσινο φως, η Τζάσμιν φόρεσε τα αθλητικά της και τα απαραίτητα μαύρα γυαλιά, πήγε στο προγραμματισμένο μάθημα γυμναστικής της και αφέθηκε στα έμπειρα χέρια των παπαράτσι. Ξέρουν αυτοί!

Όσο για τον Ντέιβιντ Αρκέτ; Το έλεγε ο άνθρωπος από καιρό αλλά ποιος τον άκουγε! Όταν στις αρχές του χρόνου εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ (Jimmie Kimmel) και με "ύποπτα ζωηρό τρόπο" μεταξύ σοβαρού και αστείου ομολόγησε ότι με την Κόρτνεϊ Κοξ (Coυrteney Cox) κάνουν πια σεξ με ραντεβού, οι θεατές γελούσαν αλλά όπως φανερώνουν οι εξελίξεις, για τους ίδιους τους "πρωταγωνιστές" μόνο αστεία δεν ήταν η κατάσταση.

Έτσι, εκτός από τα νέα για την Γουόλτζ, ο Αρκέτ είπε κι άλλα στη ραδιοφωνική του παρέμβαση. "Δεν κάνουμε πια σεξ", παραδέχτηκε μιλώντας για τη σχέση του με την επί 11 χρόνια σύζυγό του ενώ αμέσως συμπλήρωσε ότι την καταλαβαίνει απόλυτα: "Βρίσκεται σε μια φάση που θέλει να είναι ουσιαστική και συναισθηματική. Είναι ένα βαθύτατα συναισθηματικό ον. Μια απίθανη γυναίκα".

Στη συνέχεια της εκπομπής ο λαλίστατος Ντέιβιντ αποκάλυψε ότι η Κόρτνεϊ του έλεγε διαρκώς ότι πρέπει να ωριμάσει. "Μου λέει συχνά ότι δεν θέλει να είναι η μητέρα μου πια και το αντιλαμβάνομαι πλήρως. Και το σέβομαι. Ακολουθώ και θεραπεία. Προσπαθώ να μεγαλώσω", ισχυρίστηκε με περηφάνια (!)

Αποκαλώντας την Κοξ "την καλύτερή του φίλη", ο Αρκέτ ολοκλήρωσε λέγοντας ότι είναι η σπουδαιότερη γυναίκα που έχει γνωρίσει ποτέ. "Όχι βέβαια ότι δεν τα έχει και εκείνη τα... θεματάκια της", βιάστηκε να συμπληρώσει τονίζοντας ως το βασικότερο το ότι θέλει να μπαίνει μέσα στα προβλήματα όλων των φίλων της. "Προσπαθεί να είναι η μαμά όλων, γι' αυτό και δεν θέλει να είναι η δική μου πια", είπε αφήνοντας τους ακροατές της εκπομπής με διάφορα ερωτηματικά και θαυμαστικά πάνω από το κεφάλι τους.

Στη χθεσινή κοινή ανακοίνωσή τους, οι δύο πρώην σύζυγοι εκφράζουν την ελπίδα ότι ο προσωρινός αυτός χωρισμός τους θα τους βοηθήσει να "κατανοήσουν τους εαυτούς τους και τις σχέση τους" επιμένοντας ότι "ακόμη αγαπιούνται βαθύτατα", ενώ παραμένουν αφοσιωμένοι γονείς για την 6χρονη κόρη τους, Κόκο (Coco).

Επανερχόμενος στο ζήτημα, ο Αρκέτ υποστήριξε ότι όρος τους χωρισμού αυτού είναι και το ότι επιτρέπεται και στους δύο να βγουν με άλλους ανθρώπους, ενώ ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στους ισχυρισμούς που θέλουν την Κόρτνεϊ να έχει ήδη βρει παρηγοριά στον ώμο του συμπρωταγωνιστή της στην τηλεοπτική σειρά "Cougar Town", Μπράιαν Βαν Χολτ (Brian Van Holt).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα