Παντρεύτηκε κρυφά το "φιλαράκι" ο Σουίμερ

13.10.2010
Με τέτοιον "περονόσπορο" που έχει πέσει τελευταία με τους χωρισμούς των διασήμων είναι πολύ ευχάριστο να ακούς νέα για γάμους, ακόμη και αν αυτοί έγιναν μυστικά και πριν από μήνες!


Με τέτοιον "περονόσπορο" που έχει πέσει τελευταία με τα διαζύγια των διασήμων είναι πολύ ευχάριστο να ακούς νέα για γάμους, ακόμη και αν αυτοί έγιναν μυστικά και πριν από μήνες!

Μία μέρα μόνο μετά την ανακοίνωση για τον χωρισμό της τηλεοπτικής του αδελφής Κόρτνεϊ Κοξ (Corteney Cox), ο εκπρόσωπος του Ντέιβιντ Σουίμερ (David Schwimmer) ανακοίνωσε ότι ο 43χρονος ηθοποίος παντρεύτηκε την αρραβωνιαστικιά του Ζόι Μπάκμαν (Zoe Buckman) σε μια ιδιωτική τελετή τον Ιούνιο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Λονδίνο το 2007 όταν ο Σουίμερ, ο οποίος στη μετά τα "Φιλαράκια" εποχή έχει περάσει κυρίως πίσω από τις κάμερες, σκηνοθετούσε την ταινία "Run, Fat Boy, Run" με τους Σάιμον Πεγκ (Simon Pegg) και τη Θάντι Νιούτον (Thandie Newton).

Η -μεταξύ άλλων και- φωτογράφος 25χρονη Ζόι Μπάκμαν εργαζόταν εκείνο τον καιρό ως σερβιτόρα στο "Cuckoo Club" της βρετανικής πρωτεύουσας και ο Σουίμερ κάθισε σε ένα από τα τραπέζια της. Αυτό ήταν!

Λίγο καιρό μετά η Ζόι μετακόμισε στο Λος Άντζελες και τον Μάρτιο το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του. Βίον ανθόσπαρτον, λοιπόν!

Κατά τα άλλα, πριν από λίγους μήνες η Μπάκμαν υπήρξε η αιτία να ψυχρανθούν οι σχέσεις του Σουίμερ με την συμπρωταγωνίστριά του στα "Φιλαράκια", Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) όταν εκείνη έδειξε να μην γνωρίζει καν την ύπαρξη της αγαπημένης του καλού της φίλου σε εμφάνισή της στην εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν (David Letterman).

Ως "Ρος Γκέλερ" και "Ρέιτσελ Γκριν", ο Ντέιβιντ και η Τζένιφερ αποτελούσαν για χρόνια ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά ζευγάρια, των οποίων όμως οι χωρισμοί και οι επανασυνδέσεις έχουν αφήσει εποχή. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να θυμηθείτε τη χαρακτηριστική σκηνή της δεύτερης σεζόν του σειράς, όπου ύστερα από χίλια μύρια προβλήματα, τελικά οι δυο τους φιλιούνται για πρώτη φορά.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα