Ποιος είναι ο γνωστός τραγουδιστής;

11.01.2008
Ακόμα δεν έχει σιγάσει ο θόρυβος από τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας που αποφάνθηκε ότι ο Πασχάλης είναι ο πατέρας του παιδιού της Ουρανίας Τουτουντζή και μια υπόθεση με παρόμοια χαρακτηριστικά έρχεται να ταρακουνήσει πάλι τη σόουμπιζ.

Από τον ΘΑΝΟ ΜΑΝΙΑΡΑ


Ακόμα δεν έχει σιγάσει ο θόρυβος από τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας που αποφάνθηκε ότι ο Πασχάλης είναι ο πατέρας του παιδιού της Ουρανίας Τουτουντζή και μια υπόθεση με παρόμοια χαρακτηριστικά έρχεται να ταρακουνήσει πάλι τη σόουμπιζ. Γνωστός τραγουδιστής που μεσουρανεί τα τελευταία χρόνια αρνείται πεισματικά να αναγνωρίσει το παιδί που απέκτησε με νεαρή τραγουδίστρια. Μάλιστα, η κοπέλα έχει ήδη καταφύγει στη δικαιοσύνη για να βρει λύση στη μεταξύ τους διαφωνία...

Το γεγονός έλαβε χώρα πριν από εφτά περίπου χρόνια. Η γνωριμία του σταρ της πίστας με τη νεαρή τραγουδίστρια έγινε όταν οι δυο τους συνεργάστηκαν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο. Η κοπέλα από την πρώτη στιγμή έλκυσε το ενδιαφέρον του τραγουδιστή, ο οποίος άρχισε να τη φλερτάρει και της πρότεινε να κάνουν ερωτική σχέση. Να σημειώσουμε εδώ ότι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης είναι παντρεμένος και αυτός ήταν ένας λόγος που απέτρεπε την κοπέλα να ενδώσει στις προτάσεις του. Ωστόσο, ο τραγουδιστής επέμεινε και την πολιόρκησε με σθένος κάμπτοντας με αυτόν τον τρόπο τις αντιστάσεις της και δημιουργώντας τελικά μαζί της εξωσυζυγική σχέση. Οι μέρες περνούσαν και ο έρωτάς τους φούντωνε μέρα με την ημέρα. Λίγο καιρό αργότερα, μάλιστα, η κοπέλα διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος. Άμεσα ανακοίνωσε στον τραγουδιστή τι συμβαίνει και αποφάσισαν να κρατήσουν το παιδί. Η συμπεριφορά, όμως, εκείνου άλλαξε άρδην λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του γεγονότος. Ενώ η νεαρή βρισκόταν ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, εκείνος έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Κάποια στιγμή, λοιπόν, της δώρισε ένα χρηματικό ποσό και ένα αυτοκίνητο, ενώ παράλληλα της ζήτησε να τον απαλλάξει από τις ευθύνες του και, φυσικά, ούτε λόγος για αναγνώριση. Δεν το συζητούσε ούτε κατά διάνοια να αναγνωρίσει το παιδί τους. Πρώτη νύξη για το θέμα αυτό, που είναι γνωστό στους κύκλους της showbiz, έγινε στην εκπομπή του δημοσιογράφου Φίλιππου Καμπούρη από τη δικηγόρο της τραγουδίστριας, την κ. Τζωρτζάτου.

Τα ονόματα των γονιών του παιδιού είναι γνωστά στο ΛΟΙΠΟΝ, όμως για λόγους προσωπικών δεδομένων δεν τα δημοσιοποιούμε.