Έτσι παγίδευσα τον Τάιγκερ Γουντς

27.01.2010
Όπως αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ, η γυναίκα του διάσημου παίκτη του γκολφ ξεσκέπασε την εξωσυζυγική σχέση του με γνωστή μετρ νάιτ κλαμπ της Νέας Υόρκης, στέλνοντας της μήνυμα από το κινητό του, παριστάνοντας ότι ήταν εκείνος.

Όπως αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ, η γυναίκα του διάσημου παίκτη του γκολφ ξεσκέπασε την εξωσυζυγική σχέση του με γνωστή μετρ νάιτ κλαμπ της Νέας Υόρκης, στέλνοντας της μήνυμα από το κινητό του, παριστάνοντας ότι ήταν εκείνος.

Ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο αποδείχτηκε και άπιστος μοιχός κατ' εξακολούθηση, ύστερα από ατύχημα με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του στη Φλόριντα, τον περασμένο Νοέμβριο. Το περιστατικό συνέβη μετά από έναν σφοδρότατο καυγά με τη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του, Έλιν Νόρντεγκρεν (Elin Nordegren).
Όμως, η πραγματική σειρά των γεγονότων που προηγήθηκαν εκείνη τη νύχτα και έμελλε ν' αλλάξουν για πάντα τη ζωή του Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods) ήρθε στο φως μόλις χθες το βράδυ.

Όλα ξεκίνησαν όταν το περιοδικό US αποκάλυψε τη σχέση του διάσημου παίκτη με την 34χρονη Ρέιτσελ Ούτσιτελ (Rachel Uchitel). Τότε εκείνος επέτρεψε στην Έλιν να μιλήσει τηλεφωνικώς στη Ρέιτσελ, προκειμένου να της αποδείξει ότι οι δυο τους ήταν απλά φίλοι.

Την επόμενη νύχτα, στις 26 Νοεμβρίου, η Έλιν, έστειλε μήνυμα στο κινητό της Ρέιτσελ, από το κινητό του άντρα της, παριστάνοντας ότι ήταν εκείνος και στον επόμενο... τόνο έμαθε όλη την αλήθεια, με αποτέλεσμα τη βίαιη αλληλουχία των γεγονότων που κατέληξαν στο να τον κυνηγάει έξω από το σπίτι τους μ' ένα μπαστούνι του γκολφ.
Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα: "Ο Τάιγκερ έπεισε την Ούτσιτελ να επικοινωνήσει με την Έλιν. Οι δύο γυναίκες, μίλησαν στο τηλέφωνο για περίπου μισή ώρα και η σύζυγος φάνηκε να ικανοποιήθηκε με τα νέα αυτής της 'πλατωνικής' σχέσης.

Όμως, την επόμενη μέρα, αφού ο Γουντς αποκοιμήθηκε, η Έλιν έψαξε στο κινητό του και βρήκε μηνύματα που εκείνος είχε στείλει στη Ρέιτσελ. Ένα μάλιστα έγραφε, 'Είσαι η μοναδική που έχω αγαπήσει'.

Η Έλιν τότε, άρχισε να στέλνει μηνύματα στη Ρέιτσελ παριστάνοντας ότι ήταν ο άντρας της. Και συγκεκριμένα έγραψε: 'Μου λείπεις, πότε θα ξαναβρεθούμε'; Η ερωμένη απάντησε μάλλον ξαφνιασμένη που ο Τάιγκερ ήταν ακόμη ξύπνιος. Τότε, η Έλιν κάλεσε το νούμερο και η Ούτσιτελ απάντησε, νομίζοντας φυσικά ότι ήταν άλλος που της τηλεφωνούσε.
Η Έλιν είπε κάτι σαν 'Το ήξερα ότι ήσουν εσύ' και η απάντηση της άλλης γυναίκας ήταν, 'Ωχ, γ***το' και το έκλεισε αμέσως".

Ο Τάιγκερ είχε πάρει ένα φάρμακο νωρίτερα για να τον βοηθήσει να κοιμηθεί και να ηρεμήσει από τον καβγά. Έξαλλη όμως, η Έλιν τον ξύπνησε και χτυπώντας τον, τον κυνήγησε έξω από τον σπίτι.

Εκείνος, μην καταλαβαίνοντας ακριβώς τι είχε γίνει, αγουροξυπνημένος και ξυπόλητος, μπήκε στο αυτοκίνητό του και στην προσπάθειά του να ξεφύγει, έπεσε πάνω σε έναν πυροσβεστικό κρουνό και μετά σ' ένα δέντρο, με τα γνωστά, πια, αποτελέσματα.
Στις επόμενες εβδομάδες εμφανίστηκαν περισσότερες από δώδεκα γυναίκες που ισχυρίστηκαν ότι είχαν σχέσεις με τον σταρ του γκολφ, ενώ οι περισσότερες από τις ιδιαίτερα κερδοφόρες χορηγίες του, ακυρώθηκαν.

Η 42χρονη βρετανίδα Έμα Ρόδερχαμ (Emma Rotherham), μητέρα δύο παιδιών, ήταν η τελευταία γυναίκα που του χρεώθηκε ως ερωμένη. Λέγεται μάλιστα ότι την πλήρωσε περισσότερο από €345.000 για να κρατήσει κλειστό το στόμα της.
Σύμφωνα με κάποιους υπολογισμούς, απ' όταν ξέσπασε το σκάνδαλο, ο Γουντς χάνει περί τα €700.000 την ημέρα από χορηγίες, κέρδη και αμοιβές για την παρουσία του σε διάφορες εκδηλώσεις.

Σήμερα, ο Τάιγκερ βρίσκεται σε κλινική για να καταπολεμήσει τον εθισμό του στο σεξ, αναγνωρίζοντας το πρόβλημά του και θέλοντας να σώσει τον γάμο του. Λέγεται μάλιστα ότι τον επισκέφτηκε εκεί και η Έλιν, με σκοπό να τον βοηθήσει στην προσπάθειά του.
Ενώ τον πρώτο καιρό η 30χρονη απατημένη ήταν ανένδοτη, ύστερα από τις πέντε μέρες που πέρασε μαζί του στην κλινική, φαίνεται ότι άλλαξε γνώμη. Σύμφωνα με διάφορες πηγές, εντυπωσιάστηκε από το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει ο 34χρονος σύζυγός της την προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους και πείστηκε ότι όντως, μπορούν να τα καταφέρουν.

Η αμερικανική ιστοσελίδα RadarOnline, αναφέρει ότι: "Ήταν πολύ χαρούμενη φεύγοντας από εκεί. Τα πράγματα πήγαν πολύ καλά". Η ίδια, ένιωσε μάλιστα τόσο αισιόδοξη για το μέλλον της σχέσης τους, που πάγωσε το διαζύγιο των €230.000.000 που είχε στα σκαριά.