Απότομη προσγείωση για τη Βικτόρια Μπέκαμ

26.01.2010
Η ξαφνική μεταμόρφωση της από σούπερ χλιδάτη κυρία του διεθνούς τζετ σετ σε κανονική μητέρα έχει κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται αν πρόκειται για μια ακόμη στυλιστική αναθεώρηση ή για κάτι σοβαρότερο.

Η ξαφνική μεταμόρφωση της από σούπερ χλιδάτη κυρία του διεθνούς τζετ σετ σε κανονική μητέρα έχει κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται αν πρόκειται για μια ακόμη στυλιστική αναθεώρηση ή για κάτι σοβαρότερο.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες η Βικτόρια Μπέκαμ εμφανίστηκε με σπορ ντύσιμο συνοδεύοντας τους τρεις γιους της -τον 10χρονο Μπρούκλιν, τον 7χρονο Ρομέο και τον 4χρονο Κρουζ- στο εστιατόριο ESPN Zone της DisneyLand στο Ορλάντο.

Οι τέσσερις τους ήταν ντυμένοι ταιριαστά σε μαύρο, σκούρο μπλε και λευκό και ήταν η πρώτη φορά που η Βικτόρια έμοιαζε έτοιμη να ακολουθήσει τους ζωηρούς γιους της στα ατελείωτα παιχνίδια τους.

Το απλό σύνολο της, που συνίστατο σε ένα μαύρο t-shirt , φαρδιά τζιν και μαύρες σαγιονάρες ερχόταν σε αντίθεση με τις υπέρκομψες και συχνές εμφανίσεις στα αεροδρόμια ανά τον κόσμο, αλλά ήταν τέλειο για μια χαλαρή βόλτα με τα παιδιά.

Πρόσφατα η ίδια είχε εμφανιστεί στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, με ίσιο μοβ φόρεμα και μπαλαρίνες. Φαίνεται όμως ότι αυτή η μεταστροφή του πρώην Spice Girl δεν έχει τις ρίζες της σε μια νέα στυλιστική άποψη, αλλά σε λόγους υγείας που απαγορεύουν τη χρήση των δωδεκάποντων στα οποία μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Όπως έχει ήδη γραφτεί, τα κότσια της κυρίας Μπέκαμ έχουν χειροτερέψει τόσο πολύ που μάλλον θα χρειαστεί να τα αφαιρέσει με χειρουργική επέμβαση. Οι φίλοι της λένε ότι τελευταία υποφέρει από αβάσταχτους πόνους, οι οποίοι την υποχρεώνουν να βάζει πάγο στα πόδια της κάθε τόσο και να κάνει ειδικές ασκήσεις σε μια προσπάθεια να αποφύγει το χειρουργείο. Επίσης, οι ίδιες πηγές λένε ότι φοράει ορθοπεδικούς πάτους μέσα στα παπούτσια της.

Εντωμεταξύ, η πρώην Spice Girl, Mel B, αποκάλυψε ότι η πολυάσχολη μητέρα θα εμφανιστεί στο σόου του Γουεστ Εντ (West End) "Viva Forever", μαζί με τις υπόλοιπες τραγουδίστριες του γκρουπ.

"Και οι πέντε είμαστε ενθουσιασμένες", είπε στο περιοδικό Hello: "Δεν κάνουμε τίποτα, αν δεν συμφωνήσουμε και οι πέντε. Είχαμε συζητήσει διάφορες ιδέες, μέχρι που κολλήσαμε στην ιδέα του μιούζικαλ. Το ίδιο βράδυ γιορτάσαμε το γεγονός της κοινής μας σκέψης".

Όπως αποκαλύφτηκε την περασμένη εβδομάδα, πίσω από την όλη προσπάθεια θα βρίσκεται η παραγωγός του "Mama Mia", Τζούντι Κρέιμερ (Judy Craymer): "Πρόκειται για φανταστική ιστορία, αλλά κάποιοι από τους χαρακτήρες θα έχουν στοιχεία που θα θυμίζουν το γκρουπ", είπε η Κρέιμερ.