Το καινούργιο σπίτι του Μπραντ Πιτ

26.01.2010
Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, ο 46χρονος ηθοποιός αγόρασε στα κρυφά ένα σπίτι για να μπορέσει να ξεπεράσει ευκολότερα τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie).

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, ο 46χρονος ηθοποιός αγόρασε στα κρυφά ένα σπίτι για να μπορέσει να ξεπεράσει ευκολότερα τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie).

Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail" το καινούργιο καταφύγιο του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) βρίσκεται στο Χόλιγουντ Χιλς, έχει δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, μια υπόγεια κάβα, χτισμένη στα θεμέλια του σπιτιού και κόστισε 800.000 ευρώ.

"Το σπίτι έχει έντονο χαρακτήρα", λέει μια πηγή: "Ο Μπραντ το είχε εντοπίσει εδώ και καιρό, αλλά αποφάσισε ότι τώρα ήταν η σωστή στιγμή για να το αγοράσει, επειδή ήθελε τον δικό του χώρο.

Χρειάζεται ένα ήσυχο μέρος που να μην του φέρνει αναμνήσεις από την Αντζελίνα και όπου μπορεί να μείνει μόνος για να σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις του".

Το ακίνητο, που χτίστηκε το 1920, είχε αρχική τιμή περί το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Εντωμεταξύ χτες διάφορα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η μητέρα του Πιτ, Τζέιν (Jane) έχει μπει ανάμεσα στο ζευγάρι για να βοηθήσει να σώσουν τη σχέση τους. Η κυρία Πιτ έχει μακρόχρονη εμπειρία ως οικογενειακός σύμβουλος, καθώς έκανε αυτή τη δουλειά επί τριάντα χρόνια και πρόκειται να συναντήσει την Αντζελίνα την επόμενη εβδομάδα.

Παρότι η 70χρονη Τζέιν είχε αδυναμία στην πρώην σύζυγο του Μπραντ, Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston), τελευταία έχει βρει κάποια κανάλια επικοινωνίας με την Αντζελίνα, αφού έστησαν μαζί ένα αντικαρκινικό κέντρο.

Σύμφωνα με πηγή κοντά στην οικογένεια Πιτ, "ο Μπραντ προσπαθεί απελπισμένα να διασώσει τα ναυάγια της σχέσης τους, καθώς είναι πάντα πολύ ερωτευμένος με την Αντζελίνα και πιστεύει ότι μπορούν να το παλέψουν.

"Η Τζέιν θέλει το καλύτερο για τον γιο και τα εγγόνια της και η Αντζελίνα συμφώνησε να τη συναντήσει. Η ίδια παρέμεινε παντρεμένη με τον ίδιο άντρα για όλη της της ζωή, ενώ παράλληλα βοήθησε πολλές οικογένειες να μείνουν ενωμένες, μέσω του επαγγέλματος της".

Όπως έχουν αναφέρει προηγούμενα δημοσιεύματα, το διάσημο ζευγάρι ήρθε σε επαφή με μεγάλο δικηγορικό γραφείο προκειμένου να μοιράσει την κηδεμονία των έξι παιδιών του και την περιουσία του, που ανέρχεται στα 234 εκατομμύρια ευρώ.

Με αυτή την αφορμή, οι κακές γλώσσες έχουν οργιάσει διαδίδοντας διάφορες ιστορίες για την υποτιθέμενη παράλληλη σχέση της Αντζελίνα με τον δάσκαλο ρωσικών που είχε στα γυρίσματα της ταινίας "Salt", 51χρονο Χάουαρντ Σάμουελσον (Howard Samuelsohn) την οποία όμως ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά:

"Είπα ότι την γνωρίζω επαγγελματικά κι ότι είναι ωραίος άνθρωπος, κι αμέσως έγινα ο 'εραστής' της Αντζελίνα Τζολί. Όμως εκείνη δεν χρησιμοποιεί κάποια διάλεκτο στην ταινία, μιλάει ρωσικά, τα οποία διδάχτηκε από διάφορους ανθρώπους. Εγώ δούλεψα στην ταινία για να βοηθήσω τον πολωνό ηθοποιό, Ντάνιελ Ολμπρίσκι (Daniel Olbrychski) να βελτιώσει τα αγγλικά του".

Κατόπιν όλων αυτών κανείς δεν μπορεί να ξέρει πόσα από αυτά που ακούγονται για τους Μπραντζελίνα (Brangelina) είναι πραγματικά, ή αν ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.