Ντενίση - Κόστνερ: φθινοπωρινό ειδύλλιο και συνεργασία!

27.01.2010
Μια συζήτηση που έμεινε στη μέση, μια δυνατή συμπάθεια, αρκετά τηλεφωνήματα και ακόμη περισσότερα e-mails! Τις βαλίτσες της για τη Νέα Υόρκη ετοιμάζει η Μιμή Ντενίση χαρούμενη όσο ποτέ άλλοτε. Ο Κέβιν Κόστνερ την περιμένει εδώ και καιρό, καθώς έχουν πολλά να πούνε...

Μια συζήτηση που έμεινε στη μέση, μια δυνατή συμπάθεια, αρκετά τηλεφωνήματα και ακόμη περισσότερα e-mails! Τις βαλίτσες της για τη Νέα Υόρκη ετοιμάζει η Μιμή Ντενίση χαρούμενη όσο ποτέ άλλοτε. Ο Κέβιν Κόστνερ την περιμένει εδώ και καιρό, καθώς έχουν πολλά να πούνε... Γνωρίστηκαν τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ο Κέβιν ήρθε στην Ελλάδα για μια συναυλία, και από τις πρώτες κουβέντες που αντάλλαξαν διαπίστωσαν πως ταιριάζουν απόλυτα, εξομολογείται στο ΛΟΙΠΟΝ άνθρωπος που γνωρίζει αρκετά καλά την Ελληνίδα ηθοποιό.

«Μόνο φίλοι;» τον ρωτάμε, για να εισπράξουμε την αινιγματική απάντηση: «Αυτό δεν το γνωρίζει κανείς, σίγουρα όμως τα βλέμματα που αντάλλαξαν παρουσία τρίτων προσώπων μαρτυρούσαν αμοιβαία έλξη». Αλλά ας μη βιαζόμαστε να προλάβουμε καταστάσεις.

Το πρώτο τετ-α-τετ του Χολιγουντιανού ηθοποιού και της Μιμής Ντενίση πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη, στο γεύμα που παρέθεσε o τελευταίος προς τιμήν του διάσημου ηθοποιού. Όπως μάλιστα υποστηρίζει καλεσμένος σε εκείνη τη βραδιά, ο «σωματοφύλακας» γοητεύτηκε από τη δυναμική παρουσία της Μιμής και η πρώτη τους συζήτηση δεν αφορούσε μόνο το θέατρο και την υποκριτική αλλά και την προσωπική τους ζωή.

Το δεύτερο ραντεβού πραγματοποιήθηκε την επόμενη μέρα σε «in» sushi bar του Κολωνακίου με πρωτοβουλία της Μιμής! Η ηθοποιός, κολακευμένη από τα κομπλιμέντα του Κόστνερ, τον προσκάλεσε για φαγητό κι εκείνος δέχθηκε με μεγάλη χαρά!

Μεταξύ μακί και σουρίμι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα. Εκεί λοιπόν ο Κόστνερ πρότεινε στη Μιμή να επισκεφθεί τις ΗΠΑ προκειμένου να συνεργαστούν. Μάλιστα, στο τραπέζι έπεσαν πολλές ιδέες. Από μια κοινή παράσταση στο Μπρόντγουεϊ και μια ρομαντική κομεντί στη μεγάλη οθόνη μέχρι τη μετάφραση ενός έργου που ο Κόστνερ θα ανεβάσει στο θέατρο. Λίγο το σάκε, λίγο οι συζητήσεις για τα ελληνικά νησιά, η συμπάθεια του Κέβιν προς τη Μιμή ήταν έντονη, κάτι που φαίνεται ότι επιβεβαιώθηκε την επόμενη μέρα...

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το πρωί στο σπίτι της οδού Μαυροματαίων έφτασε μια τεράστια ανθοδέσμη με μια διακριτική κάρτα: «Είσαι μοναδική, τώρα καταλαβαίνω γιατί έχεις πετύχει τόσα πολλά».

Η επικοινωνία μεταξύ τους ποτέ δεν διακόπηκε. Αρκετά τακτικά στο τηλέφωνο, αλλά πολύ περισσότερο μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η Μιμή μιλούσε με τον Κέβιν και όχι μόνο για τα επαγγελματικά τους.

Έτσι, πριν από λίγες μέρες φιξαρίστηκε και το ταξίδι στη Νέα Υόρκη, κάτι που οι δυο τους συζητούσαν εδώ και πολύ καιρό. Μάλιστα, αυτοί που γνωρίζουν μας αναφέρουν με νόημα: «Μην εκπλαγείτε αν το καλοκαίρι δείτε τον Κέβιν και τη Μιμή να σαλπάρουν μαζί για μια ρομαντική κρουαζιέρα στο Αιγαίο»...