Ετοιμάζουν το come back του

27.01.2010
Δίωρη συνάντηση είχαν την περασμένη εβδομάδα ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Δημήτρη Κοντομηνά. Εκτός από κουμπάροι, οι δύο άντρες διατηρούν πολύ καλή σχέση και η εκτίμηση είναι αμοιβαία. Αλήθεια, πώς προέκυψε αυτή η συνάντηση; Ποιος την προκάλεσε και τι συζητήθηκε;

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Δίωρη συνάντηση είχαν την περασμένη εβδομάδα ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Δημήτρη Κοντομηνά. Εκτός από κουμπάροι, οι δύο άντρες διατηρούν πολύ καλή σχέση και η εκτίμηση είναι αμοιβαία. Αλήθεια, πώς προέκυψε αυτή η συνάντηση; Ποιος την προκάλεσε και τι συζητήθηκε; Αναμφισβήτητα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα την ιδιωτική. Το όνομά του έχει συνδεθεί με απίστευτα νούμερα τηλεθέασης, που ελάχιστοι έχουν καταφέρει να αγγίξουν μέχρι σήμερα. Ο τρόπος που παρουσιάζει, ειδικά τα ριάλιτι σόου, έγινε σχολή και πολλοί τον αντέγραψαν κατά τη διάρκεια της 20άχρονης τηλεοπτικής του πορείας.

Κάποιες ατυχείς επενδύσεις στη διάρκεια αυτής της καριέρας τον έφεραν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, με αποτέλεσμα να κλονιστεί ψυχολογικά. Ο Ανδρέας, όμως, δεν είναι από τους ανθρώπους που το βάζουν εύκολα κάτω. Ξέρει τι αξίζει και τι μπορεί να προσφέρει και περιμένει την ιδανική πρόταση προκειμένου να επανέλθει στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα την παραμονή των Φώτων δέχθηκε ένα τηλεφώνημα που του έφτιαξε σε μεγάλο βαθμό τη διάθεση. Στην άλλη άκρη του ακουστικού, ήταν ο κουμπάρος του και μέτοχος του τηλεοπτικού σταθμού Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος του ζήτησε να τον δει. Φυσικά, ο Ανδρέας δέχθηκε και δύο μέρες αργότερα περνούσε το κατώφλι του γραφείου του κ. Κοντομηνά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το περιβάλλον του σταθμού, οι δύο άντρες συζητούσαν για 2 περίπου ώρες και το θέμα που τους απασχολούσε δεν ήταν άλλο από επερχόμενη συνεργασία τους. Ο Alpha έχει μετατραπεί πλέον σε ένα κατεξοχήν ψυχαγωγικό κανάλι με πάρα πολλά ριάλιτι, επομένως ένας παρουσιαστής όπως ο Ανδρέας είναι σίγουρα απαραίτητος.

Ούτε λίγο ούτε πολύ η συμφωνία φαίνεται να έκλεισε, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να αναλαμβάνει την παρουσίαση σε ένα από τα επόμενα ριάλιτι του σταθμού. Φαίνεται, λοιπόν, πως τα πράγματα αλλάζουν για τον αγαπημένο μας παρουσιαστή και η ζωή του αρχίζει και πάλι να ανθίζει, όπως του πρέπει και του αξίζει, αφού ποτέ κανένας δεν είχε να του προσάψει τίποτα για το ήθος και τον επαγγελματισμό του.