Κορομηλά - Γερμανού: Ούτε καλημέρα!

26.01.2010
Η όποια συνομιλία μεταξύ των δύο κυριών περιορίζεται πλέον μέσω του ακουστικού του control, με μονολεκτικές κουβέντες που αφορούν αποκλειστικά και μόνο τη ροή της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά».

Η όποια συνομιλία μεταξύ των δύο κυριών περιορίζεται πλέον μέσω του ακουστικού του control, με μονολεκτικές κουβέντες που αφορούν αποκλειστικά και μόνο τη ροή της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά». Κάποιοι επιμένουν πως τα νεύρα της Ρούλας είναι τεντωμένα, με αποτέλεσμα να ξεσπά στους συντελεστές των εκπομπών στις οποίες έχει την εποπτεία, καθώς το συμβόλαιό της με το κανάλι της Κάντζας πλησιάζει προς τη λήξη του και τίποτα δεν δείχνει ότι θα ανανεωθεί. Το αντίθετο μάλιστα...

Ο ισχυρός άντρας του σταθμού Κριστόφ Μάινους έχει αναθέσει πλέον όλο το πακέτο της ψυχαγωγίας στο συμπατριώτη του Τέβες Χένινγκ, με τη Ρούλα να έχει μείνει στην ουσία χωρίς αντικείμενο στον Alpha. Οι Γερμανοί δεν φαίνονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πορεία των εκπομπών που έχει αναλάβει και μάλλον όχι άδικα. Τα ποσοστά τηλεθέασης του «Κους κους» έχουν πέσει, το «Δέστε τους» από την πρώτη κιόλας εβδομάδα προβολής του κάνει μονοψήφια νούμερα, ενώ το «Μες στην καλή χαρά», αν και είναι το μόνο ψυχαγωγικό πρωινάδικο του σαββατοκύριακου, πολλές φορές μένει πίσω από τις επαναλήψεις που παίζονται στο Mega και στον ΑΝΤ1 ή τα κινούμενα σχέδια που προβάλλει το ALTER και το STAR.

Πώς έφτασε όμως σε οριακό σημείο η σχέση μεταξύ Κορομηλά και Γερμανού; Η Ναταλία έχει την πλήρη στήριξη της διοίκησης του Alpha, με αποτέλεσμα το όνομά της να ακούγεται σε διάφορα concepts, γι’ αυτό και θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο στήσιμο της εκπομπής της. Εκεί ήταν που τα «έσπασε» με τη Ρούλα! Άνθρωποι που γνωρίζουν την κυρία Κορομηλά υποστηρίζουν πως προσπαθεί πάση θυσία να αποδείξει την αξία της στους Γερμανούς, κάτι που της δημιουργεί πολύ άγχος και μεγάλη ανασφάλεια, οδηγώντας τη σε ξεσπάσματα. Από την άλλη, η Ναταλία δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάνει ούτε βήμα πίσω. Πάντως, σύντομα αναμένονται δραστικές αλλαγές και στο «Δέστε τους», εάν δεν κοπεί τελικά η εκπομπή.