Κέρδισε το αουτσάιντερ

21.01.2010
Σχεδόν δύο μήνες έκαναν δοκιμαστικά στον Alpha για την παρουσίαση του «Greek Idol» και πέρασε κόσμος και ντουνιάς. Από την Καλομοίρα, τον Γιώργο Τσαλίκη και τη Nάντια Μπουλέ μέχρι τον Νίκο Βουρλιώτη (NiVo). Τελικά, το κανάλι επέλεξε την Άντα Λιβιτσάνου!

Πώς όμως από τον ANT1 γίνεται παρουσιάστρια στον Alpha; Γιατί θεωρείται από τα ισχυρά «χαρτιά» του καναλιού του Αμαρουσίου, αφού αρχικά πρωταγωνίστησε στη «Λόλα» και τώρα μαζί με τον Μιχάλη Μαρίνο τους βλέπουμε στο σίριαλ «Κος και Κα Πελς». Πηγές υποστηρίζουν ότι κάποιοι υψηλά ιστάμενοι στον ANT1 δεν βλέπουν με καλό μάτι αυτή την εξέλιξη και έχουν ενοχληθεί με τη συμπεριφορά της νεαρής πρωταγωνίστριας, που, αν και καθιερώθηκε μέσα από το κανάλι τους, έσπευσε να «εξαγοράσει» τη φήμη της παρουσιάζοντας talent show σε άλλο κανάλι. Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες πηγές, σύμφωνα με τις οποίες η Άντα δέχτηκε μείωση των αποδοχών της δείχνοντας την καλή της θέληση να βοηθήσει τον ANT1 σε περίοδο γενικής οικονομικής κρίσης, οπότε κι εκείνοι έκαναν τα στραβά μάτια για το νέο επαγγελματικό εγχείρημά της.

Αντίπαλο το «Dancing with the Stars»
Tι θα κάνει όμως ο ANT1; Ετοιμάζεται να περάσει στην... αντεπίθεση ετοιμάζοντας να φέρει στις οθόνες μας το «Dancing with the Stars». Aν και για τη θέση της παρουσιάστριας συζητιόταν έντονα το τελευταίο διάστημα το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια, φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι του talent show καταλήγουν στη Βίκυ Καγιά. Άλλωστε, η τελευταία έχει δοκιμαστεί παλιότερα στην παρουσίαση αντίστοιχου concept, του «So You Think You Can Dance». Τις τελευταίες μέρες ακούγεται ότι θα υπάρχει και συμπαρουσιαστής, με «φαβορί» τον Μιχάλη Μαρίνο. Άραγε, να είναι τυχαίο ότι είναι συμπρωταγωνιστής της Άντας Λιβιτσάνου στο «Koς και Κα Πελς»;