Ο αγαπημένος μου παρουσιαστής...

25.01.2010
Ποιος είναι ο πιο γοητευτικός Έλληνας παρουσιαστής; Ποιος έχει μεγαλύτερη ευχέρεια λόγου στον αέρα; Ποιος κερδίζει τους τηλεθεατές με το χιούμορ του και ποιος έχει το πιο cool στυλ; Έξι επώνυμες κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης μας αποκαλύπτουν τις προτιμήσεις τους και μας εξηγούν το γιατί.

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Ποιος είναι ο πιο γοητευτικός Έλληνας παρουσιαστής; Ποιος έχει μεγαλύτερη ευχέρεια λόγου στον αέρα; Ποιος κερδίζει τους τηλεθεατές με το χιούμορ του και ποιος έχει το πιο cool στυλ; Έξι επώνυμες κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης μας αποκαλύπτουν τις προτιμήσεις τους και μας εξηγούν το γιατί.

Βάνα Μπάρμπα

«Θα ήθελα να αναφερθώ κατ’ αρχήν στον Νίκο Κακαουνάκη, που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Η απουσία του είναι μεγάλη».

Σπύρος Παπαδοπούλος: «Ο Σπύρος αντέχει στο χρόνο και έχει έναν κρυφό ερωτισμό».

Νίκος Χατζηνικολάου: «Έχει κύρος, εξουσία και όταν χαμογελάει, είναι γλύκας».

Σταύρος Θεοδωράκης: «Είναι ο εαυτός του παντού και κουβαλάει κάτι ροκ».

Νίκος Ευαγγελάτος: «Ξέρει να φεύγει την ώρα που πρέπει».

Κατερίνα Στικούδη

Νίκος Παπαδάκης: «Είναι πολύ εντυπωσιακός, πολύ ψηλός και γράφει πολύ καλά στο γυαλί».

Κώστας Φραγκολιάς: «Έχει πολύ θετική ενέργεια και πολύ ωραίο πρόσωπο».

Σάκης Ρουβάς: «Είναι πολύ λαμπερός».

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Τον θεωρώ πολύ sexy».

Βίκυ Κουλιανού

Σάκης Ρουβάς: «Για όλους τους πιθανούς και απίθανους λόγους. Ο Σάκης είναι πολύ λαμπερός και εκπέμπει μια οικειότητα, που του βγαίνει στο γυαλί και, φυσικά, την εισπράττει ο τηλεθεατής. Έχει φανατικό κοινό, που τον ακολουθεί σε ό,τι κι αν κάνει, είναι πολύ γλυκός και προσιτός στον κόσμο, κόντρα στην εικόνα που τον είχαμε συνηθίσει παλαιότερα. Ήταν μια πρόκληση γι’ αυτόν που ανέλαβε αυτόν το ρόλο και τα καταφέρνει μια χαρά».

Νίκος Ευαγγελάτος: «Είναι ένας δημοσιογράφος που διαθέτει κύρος, γνωρίζει καλά τα πράγματα, έχει πείρα και άνεση λόγου στις εκπομπές και στα δελτία ειδήσεων. Γνωρίζει πάντα πολύ καλά τα θέματα με τα οποία ασχολείται. Όσον αφορά την εμφάνισή του, εκπέμπει μια αρρενωπότητα που αρέσει στις περισσότερες γυναίκες. Δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται».

Νίκος Παπαδάκης: «Του πάει πολύ αυτό που κάνει. Εκτός από την άριστη εξωτερική εμφάνιση, είναι πάρα πολύ λαμπερός και πάρα πολύ καλό παιδί. Ο Νίκος δεν προσποιείται και αυτό βγαίνει στο γυαλί, το εισπράττουν οι τηλεθεατές. Γι’ αυτό και τον επιβραβεύουν».

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ο Φώτης είναι ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ, έξυπνος και διαθέτει επίσης ευφράδεια λόγου. Μου αρέσει πάρα πολύ σ’ αυτό που κάνει όπως και το πόσο γλυκός βγαίνει στο γυαλί».

Βάσια Λόη

Νίκος Παπαδάκης: «Είναι πολύ γοητευτικός, νέος, ωραίος, λαμπερός, γιατί είναι Κριός. Γι’ αυτό άλλωστε και είναι άμεσος στην επικοινωνία».

Σταύρος Θεοδωράκης: «Μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή του. Θεωρώ ότι έχει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα θεματολογία. Ο κ. Θεοδωράκης είναι πολύ ανθρώπινος, αλλά και γοητευτικός ως άντρας. Επίσης, έχει ξεχωριστό στυλ».

Χρήστος Φερεντίνος: «Ως οικοδεσπότης σε όλες τις εκπομπές του σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ καλά μαζί του. Επίσης, είναι πολύ επικοινωνιακός, καταλαβαίνει και ζυγίζει πολύ καλά την κάθε κατάσταση που μπορεί να προκύψει στον ?αέρα?. Έχει άνεση στην επικοινωνία και αυτό το εισπράττει ο τηλεθεατής».

? Γιώργος Τσαλίκης: «Ο Γιώργος είναι πολύ φίλος μου, έχει λαμπερό χαμόγελο, πάντα πολύ καλή διάθεση και σου δίνει την ιδανική πάσα πάνω στο λόγο για να γίνει μια ενδιαφέρουσα εκπομπή. Έχει γκελ και αυτό φαίνεται».

Χριστίνα Αλεξανιάν

«Τρία πρόσωπα ξεχωρίζω: τον Σπύρο Χαριτάτο, τον Νίκο Παπαδάκη και τον Χρήστο Φερεντίνο. Και οι τρεις είναι αξιόλογοι. Συνδυάζουν σοβαρότητα, χιούμορ. Είναι καίριοι χωρίς να βαραίνουν την εικόνα τους».

Νίκη Κάρτσωνα

Nίκος Χατζηνικολάου: «Πρόκειται για ένα δημοσιογράφο με αναμφισβήτητο κύρος. Ο κ. Χατζηνικολάου έχει βρει απόλυτα το στυλ του. Επίσης, είναι σοβαρός και όχι σοβαροφανής και όσο μεγαλώνει, γίνεται περισσότερο γοητευτικός».

Χρήστος Φερεντίνος: «Είναι πολύ αληθινός, ειλικρινής και έξω καρδιά, με πηγαίο χιούμορ. Το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για την προσωπικότητα ενός άντρα».

Νίκος Παπαδάκης: «Αντικειμενικά είναι ένας από τους πιο ωραίους Έλληνες. Έχουμε συνεργαστεί και σας διαβεβαιώνω πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με πολύ θετική ενέργεια. Την οποία εισπράττουν και οι συνεργάτες του και ο τηλεθεατής».

Σταύρος Θεοδωράκης: «Είναι ένας άντρας που θα ήθελα πολύ να γνωρίσω. Πλανάται ένα μυστήριο γύρω από την προσωπικότητά του και αυτό τον κάνει ακόμη πιο ενδιαφέροντα».

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου του, οι καλογραμμωμένοι κοιλιακοί, η άνεση που έχει με τον τηλεοπτικό φακό αλλά και η ειλικρίνειά του με το κοινό φέρνουν τον οικοδεσπότη του «Όμορφου κόσμου το πρωί» στην πρώτη θέση των προτιμήσεων.

And the winner is...

Νίκος Παπαδάκης