Τι έπαθε το πρόσωπο της Ντάριλ Χάνα;

08.10.2010
Στην τελευταία της επίσημη εμφάνιση η 48χρονη ηθοποιός που έχει γενικότερα "πειραματιστεί" αρκετά με τις πλαστικές τα τελευταία χρόνια παρουσιάστηκε με λίγο διαφορετικό προσωπάκι... Ξανά.


Στην τελευταία της επίσημη εμφάνιση η 48χρονη ηθοποιός που έχει γενικότερα "πειραματιστεί" αρκετά με τις πλαστικές τα τελευταία χρόνια παρουσιάστηκε με λίγο διαφορετικό προσωπάκι... Ξανά.

Αν και δεν θυμίζει και πολύ τη "Γοργόνα" του 1984, η Ντάριλ Χάνα (Daryl Hannah) σήμερα είναι πιο κοντά σε αυτή την εικόνα από ότι ήταν πριν από μερικά χρόνια όταν είχε αρχίσει να προσπαθεί κάτι να αλλάξει, χωρίς όμως να της... βγαίνει.

Η ίδια βέβαια ισχυρίζεται ότι δεν έχει κάνει καμία επέμβαση στο πρόσωπό της -ή πουθενά αλλού- γιατί πολύ απλά, φοβάται τρελά το νυστέρι.

"Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι στο Λος Άντζελες που έχουν κάνει πλαστική και μοιάζουν με κούκλες του Μάπετ Σόου", είχε πει σε συνέντευξή της τον Ιούνιο η Ντάριλ.

"Υπήρξε κάποια στιγμή μια φωτογραφία μου που έβγαινα από τη θάλασσα με τα μαλλιά μου κολλημένα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Έμοιαζα πολύ πρησμένη πραγματικά και οι φήμες για πλαστική οργίασαν. Έχασα και δουλειές εξαιτίας αυτού", είχε συμπληρώσει τότε.

Καλά... Η αλήθεια είναι πως εμείς μπροστά δεν ήμασταν. Αν αυτό θέλει να λέει, δεκτό. Όμως, η εικόνες άλλα λένε. Γιατί όμως να βάζουμε "κακό" με τον νου μας; Ίσως απλά να την έχει τσιμπήσει κάτι την καημενούλα! Και μάλιστα πολλές φορές!

Κατά τα άλλα, η ηθοποιός που "αναγεννήθηκε" επαγγελματικά μέσα από τα "Kill Bill" του Ταραντίνο (Tarantino), είναι γνωστή για τις οικολογικές της ανησυχίες. Πριν από έναν χρόνο μάλιστα είχε συλληφθεί μαζί με ακόμη 30 άτομα που διαδήλωναν για την εξόρυξη της κορυφής ενός βουνού στη Δυτική Βιρτζίνια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας τότε, όλοι οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι αφού τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παρεμπόδιση της κυκλοφορίας και αντίσταση κατά της αρχής, αφού είχαν κλείσει έναν δρόμο κοντά στο εργοστάσιο Μάσεϊ (Massey), που ασχολείται με την επεξεργασία άνθρακα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα