Η Βικτόρια βλέπει τον Ντέιβιντ γυμνό και... τρελαίνεται!

07.10.2010
Δεν πάνε να λένε οι κακές οι γλώσσες ό,τι θέλουν! Η 36χρονη Πος (Posh) όχι μόνο δεν ακούει τίποτα, αλλά δηλώνει και περίτρανα ότι εκείνη και ο Μπεκς (Becks) είναι αδελφές ψυχές. Άσε που ακόμη και τώρα τον βλέπει γυμνό και δεν κρατιέται!


Δεν πάνε να λένε οι κακές οι γλώσσες ό,τι θέλουν! Η 36χρονη Πος (Posh) όχι μόνο δεν ακούει τίποτα, αλλά δηλώνει και περίτρανα ότι εκείνη και ο Μπεκς (Becks) είναι αδελφές ψυχές. Άσε που ακόμη και τώρα τον βλέπει γυμνό και δεν κρατιέται!

Μιλώντας στο περιοδικό "Marie Claire" η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) παραβλέπει τις φήμες που θέλουν τον αγαπημένο της Ντέιβιντ (David) να "της τα έχει φορέσει" ουκ ολίγες φορές, αγνοεί ακόμη και την ομολογουμένως κάπως τσιριχτή φωνούλα του και δηλώνει χωρίς δεύτερη σκέψη ότι όλα αυτά δεν την νοιάζουν αφού εκείνος είναι "Τόσο διαβολικά τέλειος".

Η όχι και τόσο αρρενωπή χροιά στη φωνή του 36χρονου άσσου του ποδοσφαίρου έχει γίνει στόχος κοροϊδευτικών σχολίων επανειλημμένα, οπότε μια σχετική ερώτηση ήταν αναπόφευκτη. Η απάντηση όμως της περήφανης -και ακόμη καψουρεμένης, όπως προκύπτει- συζύγου είναι αποστομωτική. "Δεν το πολυπροσέχω, για να πω την αλήθεια. Απλά πιστεύω ότι είναι τόσο διαβολικά τέλειος που όλοι ψάχνουν να βρουν κάτι άσχημο να του προσάψουν", λέει και δεν αφήνει χώρο για σχόλια η Βικτόρια, αλλά δεν σταματά εκεί. Το "χοντραίνει" το πράγμα.

"Ήταν να πάμε κάπου ένα βράδυ τις προάλλες και ο Ντέιβιντ έστελνε ένα e-mail. Καθόταν στην άκρη του κρεβατιού και δεν φορούσε καθόλου ρούχα. Εγώ έβγαινα από το ντους και δεν μπορούσα να προχωρήσω. Απλά έμεινα εκεί και τον κοιτούσα. Ήταν μαυρισμένος... Είχε όλα αυτά τα τατουάζ, τα οποία αγαπώ τόσο πολύ... Δεν είχε χτενίσει τα μαλλιά του... Δείχνει τόσο τέλειος πάντα... Ούτε καν το πρωί που ξυπνά δεν είναι χάλια. Ποτέ. Έτσι, τον κοιτούσα έτσι όπως καθόταν γυμνός στο κρεβάτι να στέλνει το e-mail, χωρίς ίχνος λίπους επάνω του... Και σκέφτηκα, μπράβο, τα κατάφερες κορίτσι μου. Και σίγουρα, το τελευταιο πράγμα που σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή ήταν η τσιριχτή φωνή του".

Και επειδή μπορεί να βλέπουμε διαρκώς τον Ντέιβιντ Μπέκαμ σε φωτογραφίες αλλά σπάνια -εώς και ποτέ- τον ακούμε, το βίντεο που ακολουθεί, όπου ο Ντέιβιντ μιλά για τη Βικτόρια και τη σχέση τους με τη μόδα μεμονωμένα και μαζί, θα δώσει και φωνή στην εικόνα που όλοι ξέρουμε. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Το διάσημο ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 1999 και έχει τρεις γιους, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα τον τελευταίο καιρό ύστερα από φήμες που ξέσπασαν για απιστίες του Ντέιβιντ. Έχουν ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον της πρώην πόρνης Ίρμα Νίτσι (Irma Nici) διεκδικώντας το ποσό των £16 εκατομμυρίων (€18,6 εκατομμύρια) ως αποζημίωση για ψευδείς -όπως υποστηρίζει ο Ντέιβιντ- πληροφορίες σχετικά με εξωσυζυγική σχέση που είχαν στο παρελθόν.

Η Νίτσι μηνύει και εκείνη με τη σειρά της τον Μπέκαμ "για συναισθηματικές και σωματικές βλάβες" και το θέμα θα έχει συνέχεια.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το όνομα του διάσημου ποδοσφαιριστή αναμείχθηκε και σε μια υπόθεση διαζυγίου, όταν ο πολυεκατομμυριούχος δικηγόρος Καμπίζ Σαμπάνι (Kambiz Shabani), τον ονόμασε ως τον άντρα με τον οποίο τον είχε απατήσει τη γυναίκα του, Σέρι (Shery) με την οποία βρίσκονται τώρα στα δικαστήρια.

Ωστόσο και παρά τις αντικειμενικέ δυσκολίες, η Βικτόρια παραμένει ως "πιστή Πηνελόπη" στο πλευρό του αγαπημένου της δηλώνοντας "Ύστερα από 11χρόνια γάμου είμαι σίγουρη. Με τον Ντέιβιντ είμαστε αδελφές ψυχές".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα