Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ξαναχτυπά

08.10.2010
Την είχαμε χάσει τώρα τελευταία τη 45χρονη ηθοποιό αλλά με μια τελείως "Sexy and the City" εμφάνιση που έκανε χθες, μας έφερε στα... ίσια μας!


Την είχαμε χάσει τώρα τελευταία τη 45χρονη ηθοποιό αλλά με μια τελείως "Sexy and the City" εμφάνιση που έκανε χθες, μας έφερε στα... ίσια μας!

Φορώντας μια εξαιρετική τουαλέτα στο χρώμα του δέρματος η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) περπάτησε στο κόκκινο χαλί για το γκαλά του New York City Ballet και έδωσε τη δική της παράσταση χαμογελώντας και κάνοντας στροφούλες με νάζι για του φωτογράφους.

Εκτός από την αγάπη της για το μπαλέτο, η Πάρκερ είχε και έναν άλλο, πιο επίσημο λόγο για την παρουσία της στη συγκεκριμένη εκδήλωση αφού μόλις πριν από λίγες μέρες εκλέχθηκε ως μέλος του διοικητού συμβουλίου του ονομαστού ομίλου.

Και μπορεί εκείνο το βράδυ η Σάρα Τζέσικα να έλαμπε μέσα στην εντυπωσιακά απλή τουαλέτα της, όμως λίγες ώρες μόνο νωρίτερα κυκλοφορούσε στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας ένα απλό τζιν και αθλητικά μαζί με τον 7χρονο γιο της, Τζέιμς (James).
Παρά τον βροχερό καιρό, οι δυο τους -και μάλιστα χωρίς την παρουσία κανενός σωματοφύλακα ή έστω νταντάς- έκαναν τον καθημερινό τους περίπατο, παίζοντας μάλιστα και με τις ασορτί ομπρέλες τους.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ γύρισε στην καθημερινότητά της πολύ γρήγορα μετά το πρόσφατο ταξίδι της στο Λονδίνο. Η τηλεοπτική "Κάρι Μπράντσο" είχε βρεθεί στη βρετανική πρωτεύουσα για την Εβδομάδα Μόδας, αλλά και για το μνημόσυνο του αγαπημένου φίλου της Αλεξάντερ ΜακΚουίν (Alexander McQueen).

Εκτός από τον Τζέιμς, η Σάρα και ο σύζυγός της Μάθιου Μπρόντερικ (Matthew Broderick) έχουν ακόμη δύο παιδιά, τις δίδυμες Ταμπίθα (Tabitha) και Μάριον (Marion) που απέκτησαν με παρένθετη μητέρα τον Ιανουάριο του 2009.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα