Πλούταρχος: στην πίστα με τη σύζυγό του;

14.01.2010
Μαζί στη ζωή, μαζί και στην πίστα; Γιατί όχι; Ο λόγος για τον Γιάννη Πλούταρχο και τη σύζυγο του, Μαρία που φήμες την θέλουν να πιάνει μικρόφωνο. Και όσο περίεργο κι αν ακούγεται
Μαζί στη ζωή, μαζί και στην πίστα; Γιατί όχι; Ο λόγος για τον Γιάννη Πλούταρχο και τη σύζυγο του, Μαρία που φήμες την θέλουν να πιάνει μικρόφωνο. Και όσο περίεργο κι αν ακούγεται, δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Πλούταρχου θα ανέβει σε πίστα, αφού πριν αρκετά χρόνια ήταν τραγουδίστρια. Αλλά διέκοψε την καριέρα της προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένεια που δημιούργησε με τον Πλούταρχο.

Τώρα, όμως, που το όνειρο της οικογένειας έχει ολοκληρωθεί και το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει τέσσερα παιδιά, η Μαρία αποφάσισε να επιστρέψει στις πίστες. Εξάλλου, όλα αυτά τα χρόνια είχε τις προτάσεις της. Άλλο άμα έλεγε όχι. Έτσι, όπως ακούγεται το ζευγάρι θα εμφανισθεί μαζί στις πίστες μετά το Πάσχα, με την Μαρία να ανοίγει το πρόγραμμα στο μαγαζί.

Γιατί, μπορεί να είναι σύζυγος Πλούταρχου, αλλά σε τέτοια θέματα δεν χωράνε ρουσφέτια. Πάντως, το ζευγάρι ένα ντουέτο θα το κάνει μαζί. Ακούγεται ότι θα λένε ένα ερωτικό τραγούδι που μάλλον θα κυκλοφορήσει στο νέο cd του τραγουδιστή.