Ένα σαλέ δώρο για την Πέγκυ!

18.01.2010
Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σοουμπίζ και όλοι γνωρίζουν ότι εκείνος δεν της χαλάει χατίρι. Έτσι, πρόσφατα πραγματοποίησε μια μεγάλη επιθυμία της: της αγόρασε σαλέ στην Αράχoβα.

Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σοουμπίζ και όλοι γνωρίζουν ότι εκείνος δεν της χαλάει χατίρι. Έτσι, πρόσφατα πραγματοποίησε μια μεγάλη επιθυμία της: της αγόρασε σαλέ στην Αράχoβα. Η «Μύκονος του χειμώνα» είναι ο αγαπημένος προορισμός της Πέγκυς Ζήνα, όπως βέβαια και δεκάδων άλλων επωνύμων που λατρεύουν το σκι. Έτσι, όποτε έχει ελεύθερο χρόνο, της αρέσει να ξεφεύγει για ρομαντικά διήμερα ή τριήμερα με τον αγαπημένο της σύζυγο. Λάτρεις των σπορ και οι δύο, ταξιδεύουν πολύ συχνά στη χιονισμένη Αράχoβα παρέα με καλούς τους φίλους. Η Πέγκυ, λοιπόν, ήθελε πάρα πολύ εδώ και καιρό να έχουν το δικό τους σπίτι εκεί, για να μπορούν να πηγαίνουν όποτε θέλουν και να φιλοξενούν και την παρέα τους.

Πριν από λίγο καιρό, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Λύρας αποφάσισε να υλοποιήσει το όνειρό της. Η χαρά της ήταν απερίγραπτη, αφού ήταν μια έκπληξη που δεν την περίμενε. Σε ένα ρομαντικό διήμερό τους στην Αράχoβα εκείνος την πήγε μια βόλτα για να απολαύσουν την ομορφιά του τοπίου και σταμάτησαν σε ένα μικρό πέτρινο σαλέ, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο. Μόλις το είδε η Πέγκυ, ξετρελάθηκε...

Ένα παραδοσιακό κτίσμα που μοιάζει σαν να βγήκε από τα παραμύθια. Όταν λίγα λεπτά μετά ο σύζυγός της, όπως λέγεται, της είπε ότι της το κάνει δώρο, η δημοφιλής τραγουδίστρια τα έχασε! Πλέον στον ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις θα μπορεί να κάνει μίνι αποδράσεις με τον Γιώργο Λύρα στο δικό τους μικρό παράδεισο.