Λαζόπουλος: Γιατί επιστρέφει νωρίτερα;

20.01.2010
Aπρόβλεπτος όπως πάντα, κι ενώ όλοι στον Alpha περίμεναν την πρώτη του εκπομπή μέσα στο Φεβρουάριο, ο Λάκης επανέρχεται με το «Τσαντίρι» του δριμύτερος την ερχόμενη Τρίτη. Τι τον έκανε όμως να...κατέβει από τη στέγη του «Βιοπαλαιστή» του;

Aπρόβλεπτος όπως πάντα, κι ενώ όλοι στον Alpha περίμεναν την πρώτη του εκπομπή μέσα στο Φεβρουάριο, ο Λάκης επανέρχεται με το «Τσαντίρι» του δριμύτερος την ερχόμενη Τρίτη. Τι τον έκανε όμως να...κατέβει από τη στέγη του «Βιοπαλαιστή» του; Τα εκατοντάδες e-mail που έχει πάρει από τον κόσμο, αλλά και η αγανάκτηση που του εκφράζουν οι θεατές που τον απολαμβάνουν στο θέατρο, καθώς όλοι είναι εξοργισμένοι με όσα συμβαίνουν γύρω μας, λέγεται ότι είναι οι λόγοι που τον έκαναν να αναθεωρήσει. Θέλει να βγει σύντομα να τα πει με τη δική του γλώσσα! Άλλοι, πάλι, λένε ότι ο ισχυρός «άσος» του Alpha δεν θα καθόταν να βλέπει από μακριά τις εξελίξεις στο κανάλι. Κι αυτό γιατί οι υπεύθυνοι του σταθμού δίνουν γη και ύδωρ στον Νίκο Καρβέλα, που ετοιμάζει το «Greek Idol». Ο Λάκης λοιπόν θέλει να βρίσκεται κοντά και να παρακολουθεί τις εξελίξεις στα του... οίκου του. Πάνω απ’ όλα βέβαια θέλει να μάθει πρώτος ποια μέρα θα επιλέξει το κανάλι να ρίξει στην αγορά το καινούργιο talent show. Όπως είναι γνωστό, η Τρίτη του ανήκει κι εκεί μάλλον δεν προβλέπεται καμία αλλαγή.

Αν και ο Alpha δεν έχει κάνει ακόμα επίσημη ανακοίνωση για το ποιοι θα πλαισιώνουν τον Νίκο Καρβέλα στην κριτική επιτροπή "ακούστηκε μέχρι και το όνομα του Γιάννη Πάριου!" και ποιος ή ποια θα το παρουσιάσει "ακούστηκε ακόμα και το όνομα της Ελένης Μενεγάκη!", φαίνεται ότι το «Αλ Τσαντίρι Nιουζ» θα αποκτήσει ισχυρό ανταγωνιστή. Και μπορεί οι δύο εκπομπές να είναι στο ίδιο κανάλι, αλλά σίγουρα κανείς δεν θέλει να μοιράζεται την πρωτιά!