Δυναμικό come back

19.01.2010
Δήμητρα on Web. Αυτός θα είναι ο τίτλος της ραδιοφωνικής εκπομπής της Δήμητρας Παπανδρέου που ξεκινά στα ερτζιανά την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, στις 2 το μεσημέρι, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο e-rock.

Δήμητρα on Web. Αυτός θα είναι ο τίτλος της ραδιοφωνικής εκπομπής της Δήμητρας Παπανδρέου που ξεκινά στα ερτζιανά την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, στις 2 το μεσημέρι, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο e-rock. «Είναι κάτι καινούργιο για μένα και η πρόταση μου κέντρισε το ενδιαφέρον», μας είπε η ίδια σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της.

Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει σε κοσμικά events και επίσημες εκδηλώσεις, όμως η Δήμητρα Παπανδρέου αποφάσισε να μας αποκαλύψει τη ροκ πλευρά της. Άλλωστε, κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ λατρεύει το συγκεκριμένο είδος μουσικής και μάλιστα διαθέτει μια πολύ ενημερωμένη δισκογραφική συλλογή, την οποία θα ζήλευαν αρκετοί d.js.

Η εκπομπή στο ραδιόφωνο δεν είναι όμως το μοναδικό νέο εγχείρημα της κ. Παπανδρέου. Όπως μας επιβεβαίωσε, ετοιμάζει το δεύτερο βιβλίο της μετά το «10 χρόνια και 54 μέρες» στο οποίο μιλούσε για τη ζωή της στο πλευρό του Ανδρέα Παπανδρέου. Αν και δεν μας αποκάλυψε το περιεχόμενο του καινούργιου βιβλίου της, μάθαμε πως πρόκειται στην ουσία για την αυτοβιογραφία της, όπου θα παρουσιάζονται πολλές λεπτομέρειες όχι μόνο για τη γνωριμία της και όσα έζησε με τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά για όλη τη ζωή της. Θα περιγράφονται πολλά άγνωστα στον πολύ κόσμο περιστατικά της προσωπικής της ζωής που σίγουρα θα μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον.