Αυτοί δεν μας ξέφυγαν...

14.01.2010
Ο φακός του ΛΟΙΠΟΝ «συνέλαβε» γνωστά πρόσωπα της σοουμπίζ σε στιγμές χαλάρωσης και όχι μόνο!

Την καλή του φίλη Άννα Βίσση πήγε να δει ο Τρύφωνας Σαμαράς και πέρασε μια νύχτα fabulous! Δεν παρέλειψε βέβαια να την επισκεφτεί και στο καμαρίνι της για να τη συγχαρεί. Μαζί με την Άννα ήταν, όπως πάντα, η αδερφή της, Νίκη, που είναι ο φύλακας-άγγελός της.

Το ξέρατε ότι η Έλενα Παπαβασιλείου και ο Νίκος Βέρτης είναι φίλοι; Μαζί λοιπόν επισκέφτηκαν πρόσφατα τον κοινό τους φίλο Κωνσταντίνο Αγγελίδη, στο «Faces», όπου εργάζεται ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων.

Και κούκλα και μαμά... αμέσου δράσεως η Ελένη Πετρουλάκη, που περιμένει την τέταρτη κόρη!
Η πανέμορφη γυμνάστρια σε λίγους μήνες θα γίνει πάλι μαμά. Πιο τυχερός βέβαια ο Ίλια Ίβιτς, αφού θα έχει πέντε γυναίκες να τον προσέχουν!

Τελικά, πήρε τη μεγάλη απόφαση η Βάνα Μπάρμπα.
Η αμετανόητη εργένισσα παντρεύεται τον καλό της Νίκο Τσικλακίδη.
Ο αγαπημένος της κατάφερε να... κλέψει την καρδιά και της μικρής της κόρης, Φαίδρας-Θεοδώρας, η οποία του έχει τρελή αδυναμία.

Η γνωστή τραγουδίστρια παρέα με με την κόρη της πήγαν στον Τρύφωνα Σαμαρά για να αλλάξουν λουκ. Όπως βλέπετε, η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική. Μόνο που η μία προτιμά τα κοντά μαλλιά και η άλλη τα μακριά.

Μπορεί οι υποχρεώσεις του στην πίστα του «Διογένης Studio» να τον κρατούν μακριά από εξόδους, ο Αντώνης Ρέμος όμως βρίσκει χρόνο για τους καλούς του φίλους. Εδώ με την κολλητή του Κέλλυ Δρίτσα και τον personal trainer Γιάννη Μαυροκορδάτο.

Στο «Faces» στη Γλυφάδα συνέλαβε ο φακός τον Λάμπρο Κωνσταντάρα με τη νέα του αγαπημένη. Ακούει στο όνομα Άννα Αναστάκη και είναι μοντέλο. Οι δυο τους δηλώνουν φουλ ερωτευμένοι!

Οι ένοικοι της πιο διάσημης «Πολυκατοικίας» βγήκαν έξω για να το γιορτάσουν. Αφορμή στάθηκε η ολοκλήρωση των γυρισμάτων των 90 επεισοδίων και αποφάσισαν να κάνουν το πάρτι τους στο καφέ-μπαρ «Ιnverso», που άνοιξε πρόσφατα ο «συγκάτοικός» τους Γιάννης Τσιμιτσέλης.